תמרה, מה עשית לנו?! קלחי תירס בקרמל חריף
כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
כולם אוהבים קלחי תירס חם. תמרה אהרוני משדרגת את המנה האהובה ומכינה קלחי תירס בקרמל חריף. הרוטב הדביק והפיקנטי עוטף את התירס והופך את האכילה למהנה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 286.0 קק״ל 572.0 קק״לפחמימות 52.7 גרם 105.3 גרםשומן 7.4 גרם 14.9 גרםנתרן 52.4 מ״ג 104.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״גסידן 6.3 מ״ג 12.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 68.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות286
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 286.0 קק״ל 572.0 קק״לפחמימות 52.7 גרם 105.3 גרםשומן 7.4 גרם 14.9 גרםנתרן 52.4 מ״ג 104.8 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 6.5 גרםשומן רווי 3.8 גרם 7.7 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 32.3 מ״גסידן 6.3 מ״ג 12.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 34.0 מ״ג 68.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 286 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תירס
-
2 קלחי תירס טרי
קרמל חריף
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
15 גרם חמאה
-
1/4 כוס מים
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף חומץ בלסמי
אופן הכנה
- מבשלים את קלחי התירס.
- חותכים את קלחי התירס לחצאים.
- מניחים את כל רכיבי הקרמל במחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
- מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים.
אופן הכנה
- מבשלים את קלחי התירס.
- חותכים את קלחי התירס לחצאים.
- מניחים את כל רכיבי הקרמל במחבת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
- ממשיכים לערבב עד שהתערובת מסמיכה ומקבלת צבע ענברי.
- מכניסים למחבת את התירס ומזגגים היטב מכל הצדדים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
חבל שבשום מקום במתכון הכתוב לא מצויין לבשל את קלחי התירס טרם הכנסתם לרוטב ורק בסרטון זה נוזכר בחצי מילה 🙁
היי נטע,
נתקן מיד את המתכון.