במטבח של מירי רקע
במטבח של מירי דסקטופ

קליל, קראנצ’י והכי טעים לאכול ביחד: מתכון לבוריקה של מירי כהן

עלה פריך ומתפצח ובתוכו מילוי מפנק- וכל זה מטוגן בשמן עמוק. מתכון לבוריקה מושלמת שמכינים ואוכלים במהירות ובהנאה
עלה פריך ומתפצח ובתוכו מילוי מפנק- וכל זה מטוגן בשמן עמוק. מתכון לבוריקה מושלמת שמכינים ואוכלים במהירות ובהנאה
  • מירי כהן
שמרו
כשר
24 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2154.7 קק״ל 2154.7 קק״ל
    פחמימות 362.5 גרם 362.5 גרם
    שומן 35.9 גרם 35.9 גרם
    נתרן 4269.4 מ״ג 4269.4 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 197.6 מ״ג 197.6 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 663.6 מ״ג 663.6 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    2155
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2154.7 קק״ל 2154.7 קק״ל
    פחמימות 362.5 גרם 362.5 גרם
    שומן 35.9 גרם 35.9 גרם
    נתרן 4269.4 מ״ג 4269.4 מ״ג
    חלבון 82.3 גרם 82.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.6 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 8.4 גרם 8.4 גרם
    כולסטרול 1181.6 מ״ג 1181.6 מ״ג
    סידן 197.6 מ״ג 197.6 מ״ג
    ברזל 6.8 מ״ג 6.8 מ״ג
    אשלגן 663.6 מ״ג 663.6 מ״ג
    אבץ 5.6 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור

בוריקה זו כזו מנה כיפית לארוחת משפחתית חגיגית, כל אחד יכול לבחור אילו מרכיבים הכי בא לו באותו רגע, עם ביצה או בלי ביצה, עם פירה או נקי וקליל ואני מכינה לכולם בשמחה, העיקר שנשב יחד ונהנה מהמעדן הזה! מתכון לבוריקה קראנצ’ית נוסטלגית ומושלמת עם מילוי מפנק, שמכינים יחד וטורפים מיד

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
24 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עלי סיגר

מילוי

טיגון


אופן הכנה

  1. מערבבים יחד את כל המצרכים של עלי הסיגר.
  2. מחממים מחבת עם ריסוס שמן עדין מאוד.
  3. מורחים את הבלילה עם מברשת, ומוציאים אחרי 30-60 שניות.
  4. מניחים כל סיגר על נייר אפייה.
  5. בסיר עם מים רותחים מבשלים את תפוחי האדמה, עד שהם מתרככים.
  6. מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לקערה, מועכים לפירה ומוסיפים את שבבי הבצל. מניחים בצד.
  7. מחממים שמן במחבת בגובה חצי עומק.
  8. לבוריקה ביצה: מכניסים חצי עלה לשמן, שופכים מעליו ביצה ומיד סוגרים את העלה בתוך השמן.
  9. לבוריקה פירה: מניחים את הסיגר על צלחת, מניחים פירה בכמות הרצויה, סוגרים וזורקים לשמן.
  10. לבוריקה פירה וביצה: מניחים את הפירה על העלה, ויוצרים בו גומה גבוהה. שופכים לתוכה ביצה וסוגרים.
  11. מטגנים את עלה הסיגר הממולא במחבת עם שמן חם בגובה של כ-2 ס”מ. ממשיכים לטגן במשך כמה דקות מכל צד עד הזהבה.
מילוי מפנק במעטפת קראנצ'ית מושלמת. בוריקה של מירי כהן I צילום: אלון מסיקה
מילוי מפנק במעטפת קראנצ’ית מושלמת. בוריקה של מירי כהן I צילום: אלון מסיקה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קליל, קראנצ’י והכי טעים לאכול ביחד: מתכון לבוריקה של מירי כהן

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות