רקע ברימאג

קציצות עוף וברוקולי פשוטות שילדים אוהבים

מחפשים דרך שהילדים יאכלו בריא? יש לנו מתכון מושלם בשבילכם, של קציצות עוף עסיסיות עם ברוקולי מוחבא בפנים שהילדים יזללו בהנאה רבה
מחפשים דרך שהילדים יאכלו בריא? יש לנו מתכון מושלם בשבילכם, של קציצות עוף עסיסיות עם ברוקולי מוחבא בפנים שהילדים יזללו בהנאה רבה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.8 קק״ל 2016.0 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 85.7 גרם
    שומן 6.3 גרם 126.0 גרם
    נתרן 251.1 מ״ג 5022.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 126.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 40.9 מ״ג 818.8 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 151.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 48.6 מ״ג 972.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    101
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 100.8 קק״ל 2016.0 קק״ל
    פחמימות 4.3 גרם 85.7 גרם
    שומן 6.3 גרם 126.0 גרם
    נתרן 251.1 מ״ג 5022.8 מ״ג
    חלבון 6.3 גרם 126.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.6 גרם
    שומן רווי 0.7 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 40.9 מ״ג 818.8 מ״ג
    סידן 7.6 מ״ג 151.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    אשלגן 48.6 מ״ג 972.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים את חזה העוף בתוך מכשיר קוצץ ומפעילים עד שמתקבל חזה עוף קצוץ דק.
  2. מעבירים את חזה העוף לקערת ערבוב, שמים במכשיר את הברוקולי והשום ומפעילים עד שגם הם קצוצים דק. מוסיפים אותם לקערה עם העוף.
  3. מוסיפים לקערה את הביצים, פירורי הלחם והתבלינים ומערבבים עד לקבלת מסה דביקה.

    מעבירים את שלל המרכיבים לקערת ערבוב. צילום: שניר גואטה
    מעבירים את שלל המרכיבים לקערת ערבוב. צילום: שניר גואטה

  4. יוצרים מהמסה קציצות פחוסות בגודל רצוי.

    יוצרים מהמסה קציצות פחוסות בגודל רצוי. צילום: שניר גואטה
    יוצרים מהמסה קציצות פחוסות בגודל רצוי. צילום: שניר גואטה

  5. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הקציצות משני הצדדים כ-3-4 דקות, או עד להזהבה יפה.

    מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה
    מטגנים את הקציצות משני הצדדים עד להזהבה. צילום: שניר גואטה

  6. מגישים מיד.

    קציצות עוף וברוקולי פשוטות לילדים. צילום: שניר גואטה
    קציצות עוף וברוקולי פשוטות לילדים. צילום: שניר גואטה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קציצות עוף וברוקולי פשוטות שילדים אוהבים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    גל

    האם אפשר לוותר על פירורי הלחם?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר, אבל עדיף שלא. פירורי הלחם מעניקים לקציצות אווריריות ולבלילה להיות פחות רטובה, כך שקל יותר ליצור ממנה כדורים לקציצות.

      Avatar
      Foody Foody

      כן, אם כי בטיגון הקציצות יוצאות יותר טעימות.

    Avatar
    דינה שולמן

    נראה מתכון מצוין. מכיוון שאני משתמשת בברוקולי קפוא וחזה עוף טחון באיטליז, אשמח לדעת מה המשקל הרצוי של שני המרכיבים.

      Avatar
      Foody Foody

      הכמות המומלצת היא על כל חצי ק”ג עוף טחון בין חצי ל3/4 קית ברוקולי קפוא (אם רוצים יותר טעם של ברוקולי בקציצות, אפשר גם להשתמש בכל הכמות שבשקית). ניתן “לשחק” עם הכמויות לפי טעמך האישי. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות