קרם ברולה קוקוס

כמה קשה למצוא מתכון טוב שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. יש לנו מתכון מושלם כזה עבורכם: קרם ברולה קוקוס שמכינים בזריזות מחמישה מרכיבים בלבד
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

קישוט

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את קרם הקוקוס ומביאים לסף רתיחה. 
  2. שמים בקערה את החלמונים, הביצה והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת בהירה. 
  3. יוצקים בזרם דק בערך שליש מכמות קרם הקוקוס, תוך ערבוב, לתוך תערובת הביצים. ממשיכים לערבב ומעבירים את תערובת הביצים חזרה לסיר עם קרם הקוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב כדקה. מסננים את התערובת ומשאירים בצד.
  4. מחממים תנור ל-100 מעלות. מכינים תבנית רחבה עם מים שמגיעים ל-1/2 גובה התבניות.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות ואופים כ-30-40 דקות, או עד שקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומעבירים למקרר.
  6. מפזרים בכל תבנית מעל הקרם ככפית סוכר בשכבה אחידה ודקה. שורפים אותו בעזרת ברנר עד שמתקבלת שכבת קרמל שחומה.
  7. מפזרים מעל פתיתי קוקוס קלויים, מקשטים בחצאי תותים ומגישים מיד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 527.9 קק״ל 2111.6 קק״ל
פחמימות 47.8 גרם 191.3 גרם
שומן 36.5 גרם 145.8 גרם
נתרן 51.7 מ״ג 206.6 מ״ג
חלבון 7.4 גרם 29.8 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.7 גרם
שומן רווי 29.4 גרם 117.5 גרם
כולסטרול 218.1 מ״ג 872.3 מ״ג
סידן 57.0 מ״ג 228.1 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 439.6 מ״ג 1758.3 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 5.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody