כמו קונצרט בפה – קרם ברולה קלאסי שבטוח מצליח

קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו
קרם ברולה הוא הקינוח הכי קלאסי ואהוב שנמצא בתפריט של כמעט כל מסעדה. עכשיו שכשתגלו כמה קל להכין אותו בבית, לא תפסיקו להכין אותו
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
12 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.7 קק״ל 3298.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.7 גרם
    שומן 42.2 גרם 253.2 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 29.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 147.1 גרם
    כולסטרול 171.8 מ״ג 1030.8 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 130.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 4 שעות
  • קלוריות
    550
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 549.7 קק״ל 3298.1 קק״ל
    פחמימות 37.8 גרם 226.7 גרם
    שומן 42.2 גרם 253.2 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 49.6 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 29.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.0 גרם
    שומן רווי 24.5 גרם 147.1 גרם
    כולסטרול 171.8 מ״ג 1030.8 מ״ג
    סידן 25.6 מ״ג 153.4 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 21.8 מ״ג 130.9 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
עדי קלינגהופר
X

12 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-100 מעלות.
  2. בסיר קטן מניחים את הסוכר עם השמנת והמקל ווניל חצוי ומביאים לרתיחה.
  3. בקערה נפרדת מניחים את החלמונים וטורפים אותם קלות.
  4. כשהתערובת בסיר רותחת מעבירים אותה דרך מסננת בזרם דק לקערה עם החלמונים, תוך כדי טריפה כדי שהחלמונים לא יתבשלו.  כשהתערובת אחידה מעבירים שוב דרך מסננת למד ליטר או קערה.
  5. מוזגים את התערובת לכלי הגשה המיועדים לקרם ברולה. מעבירים את הקעריות לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה ואופים את הקרם כחצי שעה או עד שהקרם מתייצב מעט אך עדיין רוטט.
  6. מעבירים את הקעריות לקירור של לפחות  4 שעות.
  7. לאחר מכן מפזרים מעט סוכר חום מעל הקרם ברולה ושורפים קלות עם הברנר. מקשטים בחצי תות או כל פרי אחר שרוצים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כמו קונצרט בפה – קרם ברולה קלאסי שבטוח מצליח

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    סופי

    מה ההמרה אם יש לי ביצים של xl? יכולה לרשום אולי כמה חלמונים זה במשקל?

      Avatar
      מערכת Foody

      4 חלמונים XL

    Avatar
    איפ

    אפשר להשתמש עם קצפת צמחית כדי שיצא לי פרווה???

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר!

    Avatar
    אילה

    1. אם אין לי ברנר , איך אני יכולה לשרוף את הסוכר למעלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      שמים בתנור בחלק העליון על 180 מעלות במשך 2-3 דקות, אבל חשוב להסתכל על זה כל הזמן, כדי שלא יישרף

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות