ריבת חלב ביתית עם פטנט מדליק

רוצים ללמוד איך מכינים ריבת חלב ביתית? כל מה שצריך זה חלב ו... גולות! אודי ואושר מלמדים איך להכין את הממרח הכי טעים עם פטנט מגניב ומקורי
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    4

מצרכים

אופן הכנה

  1. חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרגירים באמצעות סכין.
  2. בסיר עמוק מסדרים את הגולות בשכבה אחידה.
  3. יוצקים פנימה את החלב, מוסיפים את הסוכר, תוכן מקל הווניל והמקל. מביאים לרתיחה ונזהרים שלא יגלוש.
  4. מוסיפים את הסודה לשתייה ומבשלים על אש נמוכה כ-90 דקות, עד לסמיכות הרצויה. מקררים ומעבירים לצנצנת אטומה.

הערות

  • מצטיידים מראש בחבילת גולות. הגולות מורידות את הצורך בערבוב מתמיד ומונעות את שריפת ריבת החלב
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 97.9 קק״ל 978.7 קק״ל
פחמימות 25.1 גרם 251.1 גרם
שומן 0.0 גרם 0.1 גרם
נתרן 0.4 מ״ג 3.5 מ״ג
חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 1.0 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.2 מ״ג
סידן 2.5 מ״ג 24.5 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.3 מ״ג
אשלגן 0.8 מ״ג 7.6 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (26)

Avatar

    Avatar
    תרצה

    יעבוד עם חלב 1%? ואין לי מקל וניל. אפשר עם תמצית וניל במקום (או סוכר וניל) ואם כן, כמה? תודה!

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להכין עם חלב 1% אך זה יוצא טעים יותר ככל שאחוזי השומן גבוהים יותר… מקל וניל שווה ערך ל-2 כפיות תמצית וניל. בהצלחה רבה (:

    Avatar
    יהודית זהבי

    חיפשתי מתכון לעשות בבית

      Avatar
      Foody Foody

      בהצלחה (:

    Avatar
    עמית חסד

    יצא מוש.. הולכת להכין עכשיו אלפחורס

הצג עוד