שניים במתכון אחד: מרק עוף קלאסי שהוא גם ציר למגוון תבשילים!

מתכון פשוט ומצוין למרק עוף קלאסי שהכי מזכיר טעמים של בית! את המרק אפשר גם להקפיא ולהפשיר לפי מנות וגם להשתמש כציר עוף ביתי למגוון תבשילים
מתכון פשוט ומצוין למרק עוף קלאסי שהכי מזכיר טעמים של בית! את המרק אפשר גם להקפיא ולהפשיר לפי מנות וגם להשתמש כציר עוף ביתי למגוון תבשילים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.0 קק״ל 2216.0 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 52.5 גרם
    שומן 16.8 גרם 134.1 גרם
    נתרן 895.1 מ״ג 7160.8 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 186.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 72.7 מ״ג 581.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 540.6 מ״ג 4324.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    277
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 277.0 קק״ל 2216.0 קק״ל
    פחמימות 6.6 גרם 52.5 גרם
    שומן 16.8 גרם 134.1 גרם
    נתרן 895.1 מ״ג 7160.8 מ״ג
    חלבון 23.3 גרם 186.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.1 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 5.1 גרם 41.0 גרם
    כולסטרול 138.8 מ״ג 1110.0 מ״ג
    סידן 72.7 מ״ג 581.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 18.8 מ״ג
    אשלגן 540.6 מ״ג 4324.5 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 14.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרפדים סיר גדול בפטרוזיליה ושמיר.
  2. מניחים מעל את הגרונות והכנפיים, יוצקים מים ומביאים לרתיחה.
  3. מבשלים על להבה בינונית כרבע שעה ללא כיסוי. מסירים את הקצף שנוצר.
  4. חותכים את הבצל לרבעים, חותכים את הגזר ואת ראש הסלרי לחתיכות גסות.
  5. מוסיפים בצל, גזר, ראש סלרי, עלי דפנה, גרגירי פלפל ומלח ומביאים שוב לרתיחה.
  6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי ללא כיסוי. מצננים היטב.
  7. מסננים את המרק ושומרים בכלי אטום במקרר עד 3 ימים או במקפיא עד חודש- בהקפאה ניתן לחלק לפי מנות בשקיות זיפלוק להקפאה. ניתן להשתמש גם כציר עוף לתבשילים רבים.

    מרק עוף קלאסי. צילום: נמרוד סונדרס
    מרק עוף קלאסי. צילום: נמרוד סונדרס

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניים במתכון אחד: מרק עוף קלאסי שהוא גם ציר למגוון תבשילים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות