-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.2 קק״ל 1376.6 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.4 גרםשומן 24.6 גרם 98.3 גרםנתרן 1168.0 מ״ג 4672.1 מ״גחלבון 19.1 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 322.3 מ״ג 1289.1 מ״גסידן 417.7 מ״ג 1670.7 מ״גברזל 6.4 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 1161.8 מ״ג 4647.1 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות344
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 344.2 קק״ל 1376.6 קק״לפחמימות 16.6 גרם 66.4 גרםשומן 24.6 גרם 98.3 גרםנתרן 1168.0 מ״ג 4672.1 מ״גחלבון 19.1 גרם 76.5 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.6 גרםשומן רווי 8.9 גרם 35.5 גרםכולסטרול 322.3 מ״ג 1289.1 מ״גסידן 417.7 מ״ג 1670.7 מ״גברזל 6.4 מ״ג 25.5 מ״גאשלגן 1161.8 מ״ג 4647.1 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 9.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 344 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שקשוקה
-
1 חבילה עלי תרד קפואים
-
1 כף שמן זית
-
2 בצלים בינוניים
-
4 שיני שום
-
50 גרם חמאה
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1 כפית מלח דק
-
1 כוס גבינת פטה 5%
-
50 גרם גבינה צהובה 28%
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
4 ביצים L
אופן הכנה
- מגרדים את גבינת הצ’דר. קוצצים את הבצל לקוביות ואת השום לפרוסות. סוחטים את התרד.
- מטגנים בשמן זית את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. ומוסיפים את התרד לבצל המוזהב.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים את השמנת ומממשיכים לטגן עד שהרוטב מסמיך.
- שוברים את הביצים לתוך השקשוקה, מפזרים מעל את הגבינות ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שהחלמון במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים מיד עם לחם טרי.
אופן הכנה
- מגרדים את גבינת הצ’דר. קוצצים את הבצל לקוביות ואת השום לפרוסות. סוחטים את התרד.
- מטגנים בשמן זית את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. ומוסיפים את התרד לבצל המוזהב.
- מוסיפים את החמאה וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. מוסיפים את השמנת ומממשיכים לטגן עד שהרוטב מסמיך.
- שוברים את הביצים לתוך השקשוקה, מפזרים מעל את הגבינות ומבשלים על אש נמוכה-בינונית עד שהחלמון במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים מיד עם לחם טרי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אז מתי משתמשים בחלב.? לא רשום
היי, אין צורך בחלב, הייתה טעות ברשימת המצרכים, עודכן. תודה רבה!