תבשיל אורז עם בשר בדבש של יונית צוקרמן
לכבוד ראש השנה, קבלו את התבשיל המושלם של יונית צוקרמן. תבשיל אורז עם בשר שכל המשפחה תאהב. הדבש מעניק לתבשיל טעם מתקתק ועמוק. שנה טובה!
לכבוד ראש השנה, קבלו את התבשיל המושלם של יונית צוקרמן. תבשיל אורז עם בשר שכל המשפחה תאהב. הדבש מעניק לתבשיל טעם מתקתק ועמוק. שנה טובה!
- יונית צוקרמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 659.9 קק״ל 5279.2 קק״לפחמימות 66.1 גרם 529.2 גרםסוכר 28.7 גרם 229.9 גרםשומן 13.1 גרם 104.9 גרםנתרן 1905.2 מ״ג 15241.9 מ״גחלבון 53.4 גרם 427.1 גרםסיבים תזונתיים 22.6 גרם 180.4 גרםשומן רווי 5.5 גרם 43.7 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 39.0 מ״גסידן 414.8 מ״ג 3318.6 מ״גברזל 7.5 מ״ג 59.9 מ״גאשלגן 2726.0 מ״ג 21807.8 מ״גאבץ 6.7 מ״ג 53.7 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות660
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 659.9 קק״ל 5279.2 קק״לפחמימות 66.1 גרם 529.2 גרםסוכר 28.7 גרם 229.9 גרםשומן 13.1 גרם 104.9 גרםנתרן 1905.2 מ״ג 15241.9 מ״גחלבון 53.4 גרם 427.1 גרםסיבים תזונתיים 22.6 גרם 180.4 גרםשומן רווי 5.5 גרם 43.7 גרםכולסטרול 4.9 מ״ג 39.0 מ״גסידן 414.8 מ״ג 3318.6 מ״גברזל 7.5 מ״ג 59.9 מ״גאשלגן 2726.0 מ״ג 21807.8 מ״גאבץ 6.7 מ״ג 53.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 660 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
בישול הבשר
-
1 ק"ג בשר צלי מס’ 5
-
1 בצל בינוני
-
לחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 גזר בינוני
-
4 גבעולי סלרי
-
1 כפית פלפל אנגלי
-
3 עלי דפנה קטנים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית כורכום
אורז וירקות
-
3 כוסות אורז יסמין
-
1 בצל בינוני
-
3 גזרים בינוניים
-
2 קישואים בינוניים
-
1 תפוח אדמה בינוני
-
3/4 כפית כורכום
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כף תבלין לקציצות
-
1 כף שטוחה בהרט
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כוס דבש
אופן הכנה
- חותכים את הבשר לקוביות גדולות.
- מקלפים את הבצל והגזר ומשאירים שלמים.
- בסיר רגיל או בסיר לחץ שמים את קוביות הבשר, הבצל, הגזר, הסלרי והתבלינים. מכסים במים, סוגרים במכסה (או מעלים את הלחץ בסיר לחץ) ומבשלים שעה וחצי (או 40-50 דקות בסיר לחץ).
- בזמן שהבשר מתבשל, משרים את האורז בשפע מים.
- מקלפים את הבצל, הגזרים ותפוחי האדמה.
- בעזרת מעבד מזון או סכין חדה, חותכים את הגזר, תפוח האדמה והקישוא לגפרורים דקים. קוצצים דק את הבצל.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בסיר גדול שמתאים לתנור מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מזהיב, מוסיפים את התיבולית ומערבבים היטב עד שהתיבולית נמסה.
- מוסיפים את גפרורי הירקות ומטגנים כ-2 דקות.
- מסננים את האורז ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הבשר המבושל ו-7 כוסות מנוזלי הבישול של הבשר. מערבבים ומוסיפים את הדבש.
- מכסים את הסיר במכסה, מכניסים לתנור החם ואופים שעה. מגישים חם.
אופן הכנה
- חותכים את הבשר לקוביות גדולות.
- מקלפים את הבצל והגזר ומשאירים שלמים.
- בסיר רגיל או בסיר לחץ שמים את קוביות הבשר, הבצל, הגזר, הסלרי והתבלינים. מכסים במים, סוגרים במכסה (או מעלים את הלחץ בסיר לחץ) ומבשלים שעה וחצי (או 40-50 דקות בסיר לחץ).
- בזמן שהבשר מתבשל, משרים את האורז בשפע מים.
- מקלפים את הבצל, הגזרים ותפוחי האדמה.
- בעזרת מעבד מזון או סכין חדה, חותכים את הגזר, תפוח האדמה והקישוא לגפרורים דקים. קוצצים דק את הבצל.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בסיר גדול שמתאים לתנור מחממים שמן זית. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד שהוא מזהיב, מוסיפים את התיבולית ומערבבים היטב עד שהתיבולית נמסה.
- מוסיפים את גפרורי הירקות ומטגנים כ-2 דקות.
- מסננים את האורז ומוסיפים לסיר, מערבבים היטב. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים לסיר את הבשר המבושל ו-7 כוסות מנוזלי הבישול של הבשר. מערבבים ומוסיפים את הדבש.
- מכסים את הסיר במכסה, מכניסים לתנור החם ואופים שעה. מגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (8)
אי אפשר לסמוך על התמונות שצרפתם, במתכון מערבבים את האורז עם הירקות אז איך יצא אורז לבן?
היי ציפי, התמונה להמחשה בלבד.