תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות

עונת הבמיה הגיעה ואפשר למצוא אותה בכל השווקים? ישראל אהרוני מכין תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות שהכי כיף לאכול עם פסטה שנעטפת ברוטב המשגע
עונת הבמיה הגיעה ואפשר למצוא אותה בכל השווקים? ישראל אהרוני מכין תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות שהכי כיף לאכול עם פסטה שנעטפת ברוטב המשגע
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.6 קק״ל 1610.2 קק״ל
    פחמימות 31.5 גרם 125.9 גרם
    שומן 15.4 גרם 61.4 גרם
    נתרן 1545.2 מ״ג 6180.8 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 147.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 582.4 מ״ג
    סידן 190.2 מ״ג 761.0 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 1447.2 מ״ג 5788.8 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    403
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 402.6 קק״ל 1610.2 קק״ל
    פחמימות 31.5 גרם 125.9 גרם
    שומן 15.4 גרם 61.4 גרם
    נתרן 1545.2 מ״ג 6180.8 מ״ג
    חלבון 36.8 גרם 147.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.2 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרם
    כולסטרול 145.6 מ״ג 582.4 מ״ג
    סידן 190.2 מ״ג 761.0 מ״ג
    ברזל 4.9 מ״ג 19.5 מ״ג
    אשלגן 1447.2 מ״ג 5788.8 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את הבמיה והחומץ בקערה ומשרים 10 דקות.
  2. בסיר רחב מחממים שמן זית. מטגנים את שוקי העוף עד שהן זהובות ושחומות. מוציאים לצלחת.
  3. פורסים דק את הבצל וקוצצים את שיני השום.
  4. מוסיפים למחבת את הבצל, השום, זרעי הכמון, זרעי הכוסברה, הפפריקה המעושנת, שבבי הצ’ילי היבש ומטגנים דקה.
  5. מוסיפים רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומערבבים. מביאים לרתיחה.
  6. מחזירים את העוף למחבת, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה 30 דקות.
  7. בתום 30 דקות מוסיפים את הבמיה, מיץ הלימון, המלח והפלפל השחור ומבשלים עוד 15 דקות.
  8. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים ושומרים להגשה.
  9. מגישים את התבשיל עם הפסטה.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תבשיל שוקי עוף ובמיה ברוטב עגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות