אזהרת טרנד לפניך! סלט אורז קריספי

סלט שהוא ארוחה שלמה במרקמים משגעים! סלט עוף וירקות עם אורז קריספי שמקפיץ כל ביס, עם רוטב אסיאתי מעולה - טרנד שווה במיוחד
סלט שהוא ארוחה שלמה במרקמים משגעים! סלט עוף וירקות עם אורז קריספי שמקפיץ כל ביס, עם רוטב אסיאתי מעולה - טרנד שווה במיוחד
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1356.1 קק״ל 4068.3 קק״ל
    פחמימות 82.5 גרם 247.5 גרם
    שומן 82.0 גרם 245.9 גרם
    נתרן 3897.0 מ״ג 11691.1 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 199.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 97.4 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 850.7 מ״ג 2552.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    25
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    1356
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1356.1 קק״ל 4068.3 קק״ל
    פחמימות 82.5 גרם 247.5 גרם
    שומן 82.0 גרם 245.9 גרם
    נתרן 3897.0 מ״ג 11691.1 מ״ג
    חלבון 66.6 גרם 199.8 גרם
    סיבים תזונתיים 5.4 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 12.3 גרם 36.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 97.4 מ״ג 292.1 מ״ג
    ברזל 5.4 מ״ג 16.2 מ״ג
    אשלגן 850.7 מ״ג 2552.1 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 2.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
Studio R.Y
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז קריספי

עוף מפורק

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז הקריספי: מערבבים בקערה את האורז עם הטריאקי ושמן השומשום. מניחים בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על 200 מעלות במשך 20 דקות. מומלץ לבדוק מידי פעם שהאורז לא נשרף. מוציאיםצ ומניחים בצד להתקרר.
  2. בינתיים מכינים את העוף (מומלץ להשתמש בשאריות עוף מארוחה קודמת, אך אפשר גם להכין): במידה ומכינים חדש, מומלץ להשתמש בחזה עוף שלם - מתבלים היטב בשמן זית, מלח, פלפל, אבקת שום, אבקת ג׳ינג׳ר, כמון וכורכום ומטגנים היטב במחבת לוהטת עם מעט שמן. מוציאים ונותנים לעוף להצטנן לטמפרטורת החדר. לאחר שהצטנן, חותכים לפרוסות ומפרקים לרצועות, מעבירים לקערה, מערבבים טריאקי ומניחים בד.
  3. מכינים את הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב במעבד מזון לקבלת מרקם סמיך ועשיר (ניתן גם בצנצנת). במידה ויוצא סמיך מדי ניתן לדלל במעט מים.
  4. מכינים את הסלט: חותכים את הירקות לקוביות קטנות, מעבירים לקערה ומערבבים יחד. מעבירים לצלחת הגשה. מעל הסלט מסדרים את העוף המפורק, עליו שמים את האורז הקריספי, יוצקים מהרוטב ומסיימים במעט כוסברה ובוטנים. מגישים ובתאבון.
אזהרת טרנד לפניך! סלט אורז קריספי1
אזהרת טרנד לפניך! סלט אורז קריספי. צילום: Studio R.Y

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות