ארוחה שלמה: אורז הפתעות מושלם לצד דגים במחבת
בימים אלו בפרט, חשוב שמוצר בסיסי כמו אורז יהיה השחקן המרכזי בארוחה - שגב משה במתכון לאורז הפתעות שמוגש לצד פילה דג שאוהבים בתיבול קלאסי! ארוחה מזינה וטעימה
בימים אלו בפרט, חשוב שמוצר בסיסי כמו אורז יהיה השחקן המרכזי בארוחה - שגב משה במתכון לאורז הפתעות שמוגש לצד פילה דג שאוהבים בתיבול קלאסי! ארוחה מזינה וטעימה
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 834.9 קק״ל 3339.6 קק״לפחמימות 94.0 גרם 376.0 גרםשומן 23.7 גרם 94.6 גרםנתרן 2588.1 מ״ג 10352.4 מ״גחלבון 62.3 גרם 249.1 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 147.9 מ״ג 591.7 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2042.3 מ״ג 8169.1 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.4 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 30 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות835
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 834.9 קק״ל 3339.6 קק״לפחמימות 94.0 גרם 376.0 גרםשומן 23.7 גרם 94.6 גרםנתרן 2588.1 מ״ג 10352.4 מ״גחלבון 62.3 גרם 249.1 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.9 גרםשומן רווי 3.5 גרם 14.0 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 147.9 מ״ג 591.7 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״גאשלגן 2042.3 מ״ג 8169.1 מ״גאבץ 2.8 מ״ג 11.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 835 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
2 כוסות אורז לבןשל סוגת
-
3 כוסות מים רותחים
-
1 כף מלח דק
תוספות לאורז
-
4 כפות שמן זית
-
4 שיני שוםפרוסות
-
2 גזרים בינונייםקצוצים
-
4 פטריות פורטובלו גדולותקצוצות
-
1 חופן שזיפים מיובשיםקצוצים
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה דק
-
1 חופן כוסברהקצוצה דק
דגים
-
4 פילה דג לבןאיזה דג שאוהבים
-
4 כפות שמן זית
-
2 שיני שום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 קורט כורכום
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מרתיחים מים וברגע שהם רותחים מוסיפים את האורז, המלח ומערבבים. מכסים כאשר המים מבעבעים שוב מנמיכים את האש ומבשלים 17 דקות
- מכינים את הירקות: מחממים סיר עם שמן זית, מוסיפים את הגזרים הפטריות השום ומטגנים קלות, מוסיפים את השזיפים ומערבבים.
- כאשר האורז מוכן מוסיפים אורז (כמה שאתם רוצים) מערבבים ומוסיפים את צמחי התבלין טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
- מכינים את הדגים: את הדגים מניחים על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית כאשר העור מונח על המחבת. מתבלים במלח פפריקה וכורכום מפזרים חצאיי עגבניות שרי ומכסים למשך 15 דקות.
- ארוחה מושלמת שתמיד מצליחה!!!
למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מרתיחים מים וברגע שהם רותחים מוסיפים את האורז, המלח ומערבבים. מכסים כאשר המים מבעבעים שוב מנמיכים את האש ומבשלים 17 דקות
- מכינים את הירקות: מחממים סיר עם שמן זית, מוסיפים את הגזרים הפטריות השום ומטגנים קלות, מוסיפים את השזיפים ומערבבים.
- כאשר האורז מוכן מוסיפים אורז (כמה שאתם רוצים) מערבבים ומוסיפים את צמחי התבלין טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך עם מלח.
- מכינים את הדגים: את הדגים מניחים על מחבת לוהטת עם מעט שמן זית כאשר העור מונח על המחבת. מתבלים במלח פפריקה וכורכום מפזרים חצאיי עגבניות שרי ומכסים למשך 15 דקות.
- ארוחה מושלמת שתמיד מצליחה!!!
למתכונים נוספים באתר סוגת לחצו כאן!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן