בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש
השף ישראל אהרוני מכין בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש, עשיר בעשבי תיבול טריים, עם חתיכות רכות של כבד עוף מטוגן. ארוחה שלמה בסיר אחד
השף ישראל אהרוני מכין בחש: תבשיל בוכרי של אורז ובשר כבש, עשיר בעשבי תיבול טריים, עם חתיכות רכות של כבד עוף מטוגן. ארוחה שלמה בסיר אחד
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.1 קק״ל 1836.7 קק״לפחמימות 24.7 גרם 148.0 גרםשומן 14.9 גרם 89.7 גרםנתרן 384.4 מ״ג 2306.4 מ״גחלבון 16.2 גרם 97.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרםכולסטרול 86.3 מ״ג 517.5 מ״גסידן 40.2 מ״ג 241.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.4 מ״גאשלגן 211.1 מ״ג 1266.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות306
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 306.1 קק״ל 1836.7 קק״לפחמימות 24.7 גרם 148.0 גרםשומן 14.9 גרם 89.7 גרםנתרן 384.4 מ״ג 2306.4 מ״גחלבון 16.2 גרם 97.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 5.0 גרםכולסטרול 86.3 מ״ג 517.5 מ״גסידן 40.2 מ״ג 241.3 מ״גברזל 3.2 מ״ג 19.4 מ״גאשלגן 211.1 מ״ג 1266.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 306 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם כתף כבשחתוך לקוביות קטנות
-
150 גרם כבדי עוףטרי קצוץ
-
1 1/2 כוסות מים רותחים
-
3 כוסות אורז יסמין
-
1 בצל בינוניקצוץ
-
1 כף זרעי כמון
-
3 כפות שמן קנולה
-
2 צרורות כוסברהקצוצה
-
1 צרור שמירקצוץ
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- שמים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים כמון, בשר וכבדי עוף.
- מטגנים עד השחמה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים כחצי שעה.
- מוסיפים את האורז, מערבבים כשתי דקות.
- מוסיפים מים רותחים עד ס”מ מעל לאורז, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים. מורידים את הסיר מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 10 דקות.
- מוסיפים את הירק הקצוץ, מערבבים, עורמים את האורז בקערת הגשה.
אופן הכנה
- שמים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל. כאשר הבצל מזהיב מוסיפים כמון, בשר וכבדי עוף.
- מטגנים עד השחמה, ממליחים ומפלפלים. מוסיפים כוס וחצי מים ומבשלים כחצי שעה.
- מוסיפים את האורז, מערבבים כשתי דקות.
- מוסיפים מים רותחים עד ס”מ מעל לאורז, מביאים לרתיחה ומבשלים עם מכסה על להבה נמוכה עד שהמים מתאדים. מורידים את הסיר מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה עוד 10 דקות.
- מוסיפים את הירק הקצוץ, מערבבים, עורמים את האורז בקערת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
קשה לכתוב מתכון עם כמה שלבים – אז החלטתם לכתוב מתכון אחר… כל הכבוד
היי, בדקנו את המתכון, והמצרכים המופיעים באופן ההכנה, מופיעים כולם במצרכים. תוכל להסביר למה כוונתך? תודה.
לא נאמר בסרטון משך זמן בישול האורז עם התערובת
זמני הבישול מפורטים באופן ההכנה.