מג’דרה ורודה עם עדשים שחורות לצד רוטב יוגורט

את תבשיל אורז ועדשים כולנו מכירים, אבל מה תגידו על מג'דרה בצבע ורוד בוהק? כזו שגם הילדים ישמחו לאכול כי היא נראית פשוט מושלם
את תבשיל אורז ועדשים כולנו מכירים, אבל מה תגידו על מג'דרה בצבע ורוד בוהק? כזו שגם הילדים ישמחו לאכול כי היא נראית פשוט מושלם
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 528.9 קק״ל 3173.5 קק״ל
    פחמימות 69.9 גרם 419.5 גרם
    שומן 21.9 גרם 131.7 גרם
    נתרן 850.8 מ״ג 5104.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 38.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 80.7 מ״ג 484.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 286.9 מ״ג 1721.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    529
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 528.9 קק״ל 3173.5 קק״ל
    פחמימות 69.9 גרם 419.5 גרם
    שומן 21.9 גרם 131.7 גרם
    נתרן 850.8 מ״ג 5104.6 מ״ג
    חלבון 14.0 גרם 84.1 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 47.6 גרם
    שומן רווי 6.5 גרם 38.9 גרם
    כולסטרול 2.3 מ״ג 13.5 מ״ג
    סידן 80.7 מ״ג 484.0 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 286.9 מ״ג 1721.6 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מג'דרה ורודה


אופן הכנה

  1. טוחנים בבלנדר את הסלקים והמים לתערובת אחידה ומסננים את הנוזל לקערה.
  2. מחממים בסיר את שמן הזית ומטגנים את הבצל להזהבה. מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים לטגן עוד כמה דקות.
  3. מוסיפים לסיר את האורז, העדשים המסוננות, הסילאן ומי הסלק, מערבבים ומביאים לרתיחה.
    אורז אדום ועדשים3
    מוסיפים לסיר את הסילאן. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

    אורז אדום ועדשים4
    מוסיפים לסיר את מי הסלק. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  4. מתבלים במלח ופלפל, מערבבים, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים 30 דקות עד שהאורז מוכן.
  5. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הרוטב ומגישים עם תבשיל המג’דרה.
אורז אדום ועדשים
מג’דרה ורודה עם עדשים שחורות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל אז המג’דרה לא תהיה ורודה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות