ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל
ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי מהמטבח הצרפתי. ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל. קינוח עשיר וחגיגי במרקמים שונים שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
ישראל אהרוני מכין קינוח קלאסי מהמטבח הצרפתי. ביצים בשלג: קינוח מרנג בקרם וניל וקרמל. קינוח עשיר וחגיגי במרקמים שונים שמתאים גם לנמנעים מגלוטן
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 837.9 קק״ל 3351.8 קק״לפחמימות 172.7 גרם 690.8 גרםשומן 13.0 גרם 51.8 גרםנתרן 105.5 מ״ג 422.0 מ״גחלבון 13.5 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרםשומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 325.4 מ״ג 1301.7 מ״גסידן 231.1 מ״ג 924.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 274.4 מ״ג 1097.5 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות838
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 837.9 קק״ל 3351.8 קק״לפחמימות 172.7 גרם 690.8 גרםשומן 13.0 גרם 51.8 גרםנתרן 105.5 מ״ג 422.0 מ״גחלבון 13.5 גרם 53.9 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.6 גרםשומן רווי 6.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 325.4 מ״ג 1301.7 מ״גסידן 231.1 מ״ג 924.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 274.4 מ״ג 1097.5 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 838 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרנג
-
6 חלבונים L
-
1 1/2 כוסות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף קליפת לימון
רוטב וניל
-
6 חלמונים L
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
3 כוסות חלב 3%
-
2 מקלות וניל בינונייםחצויים
הגשה
-
1/2 כוס אגוזי ברס
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור ל-130 מעלות.
- שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים תוך הוספה איטית והדרגתית של הסוכר.
- מקציפים עד שהקצף יציב ורק אז מוסיפים את הוניל וקליפת הלימון.
- את הקצף מכניסים לתנור בצורת גושים משוננים ואופים 15 דקות.
- מכינים את הרוטב: שמים במיקסר המבשל את החלב הקר והווניל ומחממים ל-180 מעלות.
- מערבבים את החלמונים, סוכר לתערובת אחידה.
- מוסיפים למיקסר ומבשלים על 70 מעלות עד להסמכה.
- מבשלים את כל חומרי הקרמל עד שהוא מגיע לקרם בצבע ענבר.
- שמים בצלחות הגשה קרם וניל, שמים על כל אחד 2 גושי קצף אפויים ויוצקים מעל קרמל ומפזרים ברס.
אופן הכנה
- מכינים את המרנג: מחממים תנור ל-130 מעלות.
- שמים את החלבונים בקערת המיקסר ומקציפים תוך הוספה איטית והדרגתית של הסוכר.
- מקציפים עד שהקצף יציב ורק אז מוסיפים את הוניל וקליפת הלימון.
- את הקצף מכניסים לתנור בצורת גושים משוננים ואופים 15 דקות.
- מכינים את הרוטב: שמים במיקסר המבשל את החלב הקר והווניל ומחממים ל-180 מעלות.
- מערבבים את החלמונים, סוכר לתערובת אחידה.
- מוסיפים למיקסר ומבשלים על 70 מעלות עד להסמכה.
- מבשלים את כל חומרי הקרמל עד שהוא מגיע לקרם בצבע ענבר.
- שמים בצלחות הגשה קרם וניל, שמים על כל אחד 2 גושי קצף אפויים ויוצקים מעל קרמל ומפזרים ברס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן