ביצים רכות עם אצבעות לחם קלוי ואספרגוס
רוצים להפתיע את הילדים והמשפחה בארוחת ערב מקורית? שי-לי ליפא מכינה ביצים רכות עם אצבעות לחם קלוי ואספרגוס שאפשר לטבול בכיף בביצה
רוצים להפתיע את הילדים והמשפחה בארוחת ערב מקורית? שי-לי ליפא מכינה ביצים רכות עם אצבעות לחם קלוי ואספרגוס שאפשר לטבול בכיף בביצה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 249.2 קק״ל 996.9 קק״לפחמימות 26.6 גרם 106.5 גרםשומן 9.6 גרם 38.3 גרםנתרן 801.0 מ״ג 3203.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 9.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 92.9 מ״ג 371.6 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 228.5 מ״ג 914.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות249
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 249.2 קק״ל 996.9 קק״לפחמימות 26.6 גרם 106.5 גרםשומן 9.6 גרם 38.3 גרםנתרן 801.0 מ״ג 3203.9 מ״גחלבון 14.0 גרם 56.1 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 9.0 גרםשומן רווי 2.4 גרם 9.6 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 92.9 מ״ג 371.6 מ״גברזל 3.3 מ״ג 13.1 מ״גאשלגן 228.5 מ״ג 914.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 249 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 ביצים L
-
4 פרוסות חלה טרייה
-
4 גבעולי אספרגוסים
-
1/2 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את אצבעות הלחם: מחממים מחבת על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן וקולים את פרוסות החלה במחבת כ-2 דקות מכל צד עד שהחלות זהובות. מסירים מהאש וחותכים לרצועות בעובי 1.5 ס”מ.
- בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח. חולטים את האספרגוס במים הרותחים למשך דקה, מוציאים מיד לקערה של מי קרח. מסננים ומנגבים מעט עם מגבות נייר. חותכים למקטעים באורך 5 ס”מ.
- בינתיים מכינים את הביצים: מביאים לרתיחה מים בסיר קטן. מכניסים ביצים בזהירות למים הרותחים ומבשלים כ-5 דקות לקבלת ביצים רכות.
- מוציאים את הביצים ומניחים בכלים מיוחדים לביצים רכות. מסירים את כיפת הביצה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם אצבעות הלחם הקלוי והאספרגוס לטבילה.
אופן הכנה
- מכינים את אצבעות הלחם: מחממים מחבת על להבה בינונית. משמנים במעט תרסיס שמן וקולים את פרוסות החלה במחבת כ-2 דקות מכל צד עד שהחלות זהובות. מסירים מהאש וחותכים לרצועות בעובי 1.5 ס”מ.
- בסיר גדול מרתיחים מים עם מעט מלח. חולטים את האספרגוס במים הרותחים למשך דקה, מוציאים מיד לקערה של מי קרח. מסננים ומנגבים מעט עם מגבות נייר. חותכים למקטעים באורך 5 ס”מ.
- בינתיים מכינים את הביצים: מביאים לרתיחה מים בסיר קטן. מכניסים ביצים בזהירות למים הרותחים ומבשלים כ-5 דקות לקבלת ביצים רכות.
- מוציאים את הביצים ומניחים בכלים מיוחדים לביצים רכות. מסירים את כיפת הביצה, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים עם אצבעות הלחם הקלוי והאספרגוס לטבילה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן