במקום להזמין משלוח – פאד תאי עוף בעשר דקות עבודה

לא צריך להזמין! לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין פאד תאי עוף בעשר דקות עבודה. מנה שהיא ארוחה שלמה של אטריות ועוף בסגנון אסיאתי
לא צריך להזמין! לא תאמינו כמה פשוט וקל להכין פאד תאי עוף בעשר דקות עבודה. מנה שהיא ארוחה שלמה של אטריות ועוף בסגנון אסיאתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.0 קק״ל 1027.9 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 122.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 28.3 גרם
    נתרן 89.3 מ״ג 357.4 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 110.4 מ״ג 441.4 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 76.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 224.5 מ״ג 898.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    257
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 257.0 קק״ל 1027.9 קק״ל
    פחמימות 30.7 גרם 122.8 גרם
    שומן 7.1 גרם 28.3 גרם
    נתרן 89.3 מ״ג 357.4 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 5.9 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 4.7 גרם
    כולסטרול 110.4 מ״ג 441.4 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 76.6 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 224.5 מ״ג 898.2 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פאד תאי

הגשה


אופן הכנה

  1. במחבת טפלון מטגנים במשך 2 דקות את העוף והכוסברה. 
  2. מוסיפים את האטריות, נבטים, ביצה, לימון, שמן שומשום, שמן סויה וסוכר. מערבבים בעזרת כף עץ דקה נוספת, עד שהביצה עשויה והתערובת אחידה.
  3. מסירים מהאש, מחלקים לשתי קערות (שימו לב למגניבות האלה), מפזרים מלמעלה את שבבי הבוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במקום להזמין משלוח – פאד תאי עוף בעשר דקות עבודה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    Atalia Cnaani

    בתמונה נראה שיש גם ביצה וגם בצל ירוק. זה לא היה במתכון

    Avatar
    יעלי

    אמנם מהיר אך חסר הטעם הבסיסי של ה”fish saue” רוטב הדגים שכל כך מעט ממנו מוסיף כלכך הרבה ונמכר כמעט בכל מקום היום,כך שכדאי ממש לרכוש ולהוסיפו,הוא גם נותן את המליחות במנה.לא רשום במתכון מלח כלל! למה?? חסרים טעמים לצערנו…בעיקר מתקתק..לא הזכיר לנו כלל את מנות הפתאי האהובה עלינו מאד לצערנו.

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה על ההערה. מקוים שתהנו ממתכונים אחרים (:

    Avatar
    אדיר

    היי – אשמח למתכון עם סלמון במקום עוף

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, בשמחה. מעבר לזה שניקח זאת לתשומת ליבנו יש באתר הרבה מתכונים שונים ומגוונים עם סלמון שאולי תאהב…

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות