טופו אנד רול: רולים עם קריספי טופו
ארוחה טבעונית משביעה ומהירה להכנה - טורטיות ממולאות ברצועות טופו בציפוי קריספי, ממרח אבוקדו ביתי, רוטב סלסה פיקנטית וירקות פריכים מרעננים
ארוחה טבעונית משביעה ומהירה להכנה - טורטיות ממולאות ברצועות טופו בציפוי קריספי, ממרח אבוקדו ביתי, רוטב סלסה פיקנטית וירקות פריכים מרעננים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 767.6 קק״ל 3070.4 קק״לפחמימות 33.3 גרם 133.2 גרםשומן 61.6 גרם 246.5 גרםנתרן 818.8 מ״ג 3275.2 מ״גחלבון 17.5 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 28.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.4 מ״ג 185.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 701.9 מ״ג 2807.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות768
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 767.6 קק״ל 3070.4 קק״לפחמימות 33.3 גרם 133.2 גרםשומן 61.6 גרם 246.5 גרםנתרן 818.8 מ״ג 3275.2 מ״גחלבון 17.5 גרם 70.1 גרםסיבים תזונתיים 14.4 גרם 57.7 גרםשומן רווי 7.2 גרם 28.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 46.4 מ״ג 185.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.2 מ״גאשלגן 701.9 מ״ג 2807.7 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 768 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קריספי טופו
-
1 חבילה טופו חומוסמסונן ומיובש
-
1 כוס קמח חומוס
-
2 כפות שמרי בירה
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כוס שמן קנולהאו לפי הצורך, לטיגון חצי עמוק
תוספות והגשה
-
4 עלי טורטיות בינוניות
-
1 חופן ארוגולהאו עלים ירוקים אחרים לפי הטעם
-
1 סלסילה נבטים
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
-
1 אבוקדו בינונימעוך למשחה
-
4 כפות גדושות סלסת עגבניות מקסיקניתאו רוטב סלסה פיקנטית אחר, לפי הטעם
אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לרצועות בעובי כ-1.5 ס”מ על 1.5 ס”מ.
- מחממים שמן במחבת על כיריים. מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה.
- מרכיבים את המנה: מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
- מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.
אופן הכנה
- חותכים את הטופו חומוס לרצועות בעובי כ-1.5 ס”מ על 1.5 ס”מ.
- מחממים שמן במחבת על כיריים. מערבבים את קמח החומוס, שימרי הבירה, המלח והפלפל, טובלים את רצועות הטופו חומוס בתערובת ומטגנים מכל הצדדים עד להזהבה יפה.
- מרכיבים את המנה: מחממים את הטורטיות במחבת יבשה. מורחים שכבה של ממרח אבוקדו, מסדרים את רצועות הטופו, העלים הירוקים, הנבטים והפלפל ומגלגלים לרולים.
- מגישים מיד עם סלסה פיקנטית.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
בתור טבעונית אהבתי את צורת ההכנה וההגשה.. עכשיו נותר לי להכין ולאכול
נפלא! מחכים להתרשמותך!