-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.2 קק״ל 2143.2 קק״לפחמימות 49.8 גרם 298.9 גרםשומן 9.0 גרם 53.8 גרםנתרן 496.8 מ״ג 2981.0 מ״גחלבון 16.1 גרם 96.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.1 גרםשומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרםכולסטרול 337.6 מ״ג 2025.6 מ״גסידן 51.1 מ״ג 306.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 198.1 מ״ג 1188.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות357
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.2 קק״ל 2143.2 קק״לפחמימות 49.8 גרם 298.9 גרםשומן 9.0 גרם 53.8 גרםנתרן 496.8 מ״ג 2981.0 מ״גחלבון 16.1 גרם 96.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.1 גרםשומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרםכולסטרול 337.6 מ״ג 2025.6 מ״גסידן 51.1 מ״ג 306.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״גאשלגן 198.1 מ״ג 1188.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 357 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
לביבות
-
4 תפוחי אדמה גדולים
-
1 בצל קטן
-
1 גזר בינוני
-
2 ביצים M
-
3 כפות קמח לבןאו קמח תפוחי אדמה - לגרסה ללא גלוטן
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
ביצת עין
-
6 ביצים M
אופן הכנה
- מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והגזר בפומפייה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים. אם התערובת נראית עדיין דלילה מוסיפים עוד כף קמח עד לקבלת תערובת במרקם רך אך יציב.
- מחממים מחבת נון סטיק על כיריים בפונקציית בוסט. יוצקים 3-4 כפות מהבלילה ליצירת לביבה בקוטר 12 ס”מ. מנמיכים את הלהבה ומטגנים 3-4 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
- מגישים חם עם ביצת עין מעל.
אופן הכנה
- מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והגזר בפומפייה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים. אם התערובת נראית עדיין דלילה מוסיפים עוד כף קמח עד לקבלת תערובת במרקם רך אך יציב.
- מחממים מחבת נון סטיק על כיריים בפונקציית בוסט. יוצקים 3-4 כפות מהבלילה ליצירת לביבה בקוטר 12 ס”מ. מנמיכים את הלהבה ומטגנים 3-4 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
- מגישים חם עם ביצת עין מעל.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן