< רקע נינג'ה

עיג’ה אורגינל: קציצות ירק מטוגנות, רכות מבפנים ופריכות מבחוץ

קציצות ירק מטוגנות הן הדרך הטובה ביותר לגרום לילדים שלכם לאכול ירקות! תוסיפו להן מטבל יוגורט ויש לכם ארוחה עם כל אבות המזון
קציצות ירק מטוגנות הן הדרך הטובה ביותר לגרום לילדים שלכם לאכול ירקות! תוסיפו להן מטבל יוגורט ויש לכם ארוחה עם כל אבות המזון
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.2 קק״ל 1940.6 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.3 גרם
    שומן 34.9 גרם 139.8 גרם
    נתרן 1490.1 מ״ג 5960.4 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 101.2 מ״ג 404.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 914.5 מ״ג 3657.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    485
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 485.2 קק״ל 1940.6 קק״ל
    פחמימות 32.6 גרם 130.3 גרם
    שומן 34.9 גרם 139.8 גרם
    נתרן 1490.1 מ״ג 5960.4 מ״ג
    חלבון 10.1 גרם 40.4 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.9 גרם
    שומן רווי 5.4 גרם 21.8 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 101.2 מ״ג 404.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.1 מ״ג
    אשלגן 914.5 מ״ג 3657.9 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״ג
    סגור

קציצות ירק זה ז’אנר נפרד וטעים במיוחד בתחום הקציצות. הן בריאות וטעימות, פשוטות להכנה במיוחד כשיש כלי נכון לגרור בקלות את כל הירקות, ואפשר לטגן או לאפות אותן. כמובן אפשר להשתמש בכל ירק שאתם אוהבים לתוצאה מיטבית.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

טיגון


אופן הכנה

  1. מגררים את הירקות: משתמשים בפונקציית SLICE במעבד המזון. מגררים בו את הקישואים, הבטטה והבצל בעזרת הדוחסן הגדול ואת הגזר בעזרת הדוחסן הקטן.
  2. מניחים את הירקות במסננת וסוחטים מהנוזלים.
  3. מערבבים היטב בקערה גדולה את הירקות המגוררים עם יתר המרכיבים.
  4. מחממים במחבת את השמן לטיגון.
  5. לוקחים כף מתערובת הירקות ובעזרת כף נוספת מורידים את העיסה לתוך השמן החם. מטגנים את הקציצות 3-4 דקות להזהבה והופכים לצד השני. מטגנים עד שהן מוכנות ומעבירים לנייר סופג. ממשיכים כך עם כל התערובת.
קציצות ירק עיג'ה2
עיג’ה - קציצות ירק מטוגנות. צילום: חיה טבואדה

 

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • ניתן להגיש עם יוגורט ומעליו מעט פטרוזיליה קצוצה ושמן זית.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות