מגדל של לביבות תפוחי אדמה וגזר

מגדל של לביבות תפוחי אדמה וגזר: משדרגים אותן עם ביצת עין מלמעלה שתהפוך את הלביבות שלנו להיות הכי טעימות ומיוחדות שיש.
מגדל של לביבות תפוחי אדמה וגזר: משדרגים אותן עם ביצת עין מלמעלה שתהפוך את הלביבות שלנו להיות הכי טעימות ומיוחדות שיש.
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.2 קק״ל 2143.2 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 298.9 גרם
    שומן 9.0 גרם 53.8 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 2981.0 מ״ג
    חלבון 16.1 גרם 96.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 337.6 מ״ג 2025.6 מ״ג
    סידן 51.1 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 198.1 מ״ג 1188.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    357
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 357.2 קק״ל 2143.2 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 298.9 גרם
    שומן 9.0 גרם 53.8 גרם
    נתרן 496.8 מ״ג 2981.0 מ״ג
    חלבון 16.1 גרם 96.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 6.1 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 337.6 מ״ג 2025.6 מ״ג
    סידן 51.1 מ״ג 306.8 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 6.9 מ״ג
    אשלגן 198.1 מ״ג 1188.5 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

לביבות

ביצת עין


אופן הכנה

  1. מגרדים את תפוחי האדמה, הבצל והגזר בפומפייה. מסננים היטב ומעבירים לקערה.
  2. מוסיפים לקערה את הביצים, הקמח, המלח והפלפל השחור ומערבבים. אם התערובת נראית עדיין דלילה מוסיפים עוד כף קמח עד לקבלת תערובת במרקם רך אך יציב.
  3. מחממים מחבת נון סטיק על כיריים בפונקציית בוסט. יוצקים 3-4 כפות מהבלילה ליצירת לביבה בקוטר 12 ס”מ. מנמיכים את הלהבה ומטגנים 3-4 דקות מכל צד. חוזרים על הפעולה עם יתר התערובת.
  4. מגישים חם עם ביצת עין מעל.
לביבות תפוחי אדמה עם ביצת עין2
לביבות תפוחי אדמה עם ביצת עין. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות