מה מקבלים מספינג’ וסופגנייה? סופגספינג’!
בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
בחנוכה מותר לנו הכל! מטוגן, מתוק ובכלל - מושחת. אז למה להתלבט בין סופגניות לבין ספינג' אם אפשר לשלב? חגית אלקבץ מכינה סופגספינג' מפתיעות ויפות שיגוונו לכם את חוויות החג
- חגית אלקבץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 253.4 קק״ל 6335.4 קק״לפחמימות 52.4 גרם 1309.7 גרםשומן 3.5 גרם 87.6 גרםנתרן 79.4 מ״ג 1985.9 מ״גחלבון 3.5 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 21.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 32.8 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 7.5 מ״ג 187.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 37.7 מ״ג 943.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות253
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 253.4 קק״ל 6335.4 קק״לפחמימות 52.4 גרם 1309.7 גרםשומן 3.5 גרם 87.6 גרםנתרן 79.4 מ״ג 1985.9 מ״גחלבון 3.5 גרם 87.8 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 21.4 גרםשומן רווי 1.3 גרם 32.8 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 590.8 מ״גסידן 7.5 מ״ג 187.0 מ״גברזל 0.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 37.7 מ״ג 943.4 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 7.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 253 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
1 כוס מים פושרים
-
1 כף שמרים יבשים
-
3 כפות סוכר לבן
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 כף חומץ 5%
-
1/2 כפית מלח דק
-
4 1/2 כוסות קמח לבןמנופה
-
75 גרם מרגרינה
סירופ דבש
-
4 כוסות סוכר לבן
-
3 1/2 כוסות מים בטמפרטורת החדר
-
1/2 לימון בינוניסחוט
טיגון וציפוי
אופן הכנה
- מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המרגרינה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה.
- מוציאים ומרדדים את הבצק למשטח בעובי 1 ס”מ, מקמחים מעט וקורצים בעזרת קורצן פרח.
- מניחים כל פרח על גזיר סנו סושי - נייר אפייה טבעי שהכנו מראש, מקמחים מעט מעל כל פרח ומתפיחים עוד 20 דקות.
- מחממים שמן בגובה חצי מחבת לחום של 160-170 מעלות, מטגנים עם הנייר. אחרי דקה מסירים את גזירי הנייר ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים לקערה מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, טובלים בדבש חמים כשהסופגניות קרות או לוחצים אותן כשהן עוד חמות בתוך צלחת עם סוכר.
אופן הכנה
- מכניסים את כל חומרי הבצק לקערת המיקסר. לקראת סוף הלישה מוסיפים את המרגרינה ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
- מכסים את הבצק ומתפיחים למשך שעה.
- מוציאים ומרדדים את הבצק למשטח בעובי 1 ס”מ, מקמחים מעט וקורצים בעזרת קורצן פרח.
- מניחים כל פרח על גזיר סנו סושי - נייר אפייה טבעי שהכנו מראש, מקמחים מעט מעל כל פרח ומתפיחים עוד 20 דקות.
- מחממים שמן בגובה חצי מחבת לחום של 160-170 מעלות, מטגנים עם הנייר. אחרי דקה מסירים את גזירי הנייר ומטגנים כ-2 דקות מכל צד.
- מוציאים לקערה מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, טובלים בדבש חמים כשהסופגניות קרות או לוחצים אותן כשהן עוד חמות בתוך צלחת עם סוכר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
האם אפשר לאפות בתנור במקום לטגן??
אפשר לאפות, אך יהיה הבדל משמעותי בטעם.
אתם מדהימים
תודה רבה ((: