מיני לנגוש: סופגניה שטוחה הונגרית משגעת

סופגניה או ספינג' מלוח? לא באמת משנה השם, העיקר שמדובר בבצק מטוגן ממכר שאי אפשר להפסיק לאכול. מנה משגעת שתשדרג לכם את חג החנוכה
סופגניה או ספינג' מלוח? לא באמת משנה השם, העיקר שמדובר בבצק מטוגן ממכר שאי אפשר להפסיק לאכול. מנה משגעת שתשדרג לכם את חג החנוכה
  • בתיה שורק
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 156.0 קק״ל 5459.8 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 789.7 גרם
    שומן 4.9 גרם 173.2 גרם
    נתרן 208.8 מ״ג 7306.8 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 173.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 31.1 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 278.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 1664.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 298.6 מ״ג 10450.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    156
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 156.0 קק״ל 5459.8 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 789.7 גרם
    שומן 4.9 גרם 173.2 גרם
    נתרן 208.8 מ״ג 7306.8 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 173.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 31.1 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 7.9 מ״ג 278.0 מ״ג
    סידן 47.6 מ״ג 1664.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 14.3 מ״ג
    אשלגן 298.6 מ״ג 10450.8 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 23.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מטוגנים מכל העולם
בתיה שורק
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

תערובת הברשה

הגשה


אופן הכנה

  1. שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל המצרכים היבשים, מערבבים אותם טיפה עם כף, מוסיפים את המים ומערבלים במהירות בינונית למשך 5 דקות עד לקבלת בצק דביק.
  2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים להתפחה באזור חמים כחצי שעה או אפילו עדיף להתפחה של ללילה במקרר.
  3. בתום ההתפחה, מחממים סיר עם שמן עמוק.
  4. קורצים כדור בגודל פינג פונג בעזרת ידיים משומנות.
  5. מותחים את כדור הבצק בעזרת כפות הידיים לצדדים כמה שיותר כך שבמרכז העיגול הבצק דק.
  6. מניחים בעדינות בסיר עם השמן החם ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה מלאה. מעבירים לנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
  7. בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי תערובת ההברשה עד לאיחוד.
  8. מברישים את הלנגוש בתערובת, מורחים מעל שמנת חמוצה ומפזרים גבינה.

הערות

  • ניתן לוותר על תערובת ההברשה ולהוסיף לשמנת החמוצה 2 שיני שום כתוש, מלח ופלפל שחור.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מיני לנגוש: סופגניה שטוחה הונגרית משגעת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות