מרק כתום טבעוני עם קרם קוקוס בנינג’ה פודי
אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
אולגה טוכשר עם מתכון מושלם של מרק כתום טבעוני בסגנון אסיאתי - מוסיפים רוטב סויה וקרם קוקוס ונוסעים למזרח בלי לארוז מזוודה
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.8 קק״ל 1478.8 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.8 גרםנתרן 293.4 מ״ג 2347.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.7 מ״ג 333.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 388.3 מ״ג 3106.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות185
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 184.8 קק״ל 1478.8 קק״לפחמימות 24.8 גרם 198.5 גרםשומן 6.5 גרם 51.8 גרםנתרן 293.4 מ״ג 2347.5 מ״גחלבון 3.9 גרם 31.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 28.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 15.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 41.7 מ״ג 333.6 מ״גברזל 0.9 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 388.3 מ״ג 3106.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 185 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
הגשה
-
1/4 כוס בוטנים קלויים
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
- שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את בתכנית “בישול/צריבה” ומכוונים לעוצמה גבוהה וממתינים 4-5 דקות (הסיר ריק, זה לצורך חימום מוקדם).
- מוסיפים לסיר את השמנים, הבצל והשום ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים, הסויה, קרם הקוקוס והמים. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים על עוצמה גבוהה וזמן בישול של 12 דקות. מפעילים את הסיר.
- בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהירקות רכים לגמרי, מעבירים למעבד מזון (נינג’ה) וטוחנים למרקם חלק. ניתן לטחון את המרק בתוך הסיר בעזרת בלנדר מוט.
אופן הכנה
- קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום. קולפים וחותכים לקוביות את הבטטה, תפוח האדמה והגזרים.
- שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את בתכנית “בישול/צריבה” ומכוונים לעוצמה גבוהה וממתינים 4-5 דקות (הסיר ריק, זה לצורך חימום מוקדם).
- מוסיפים לסיר את השמנים, הבצל והשום ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את שאר הירקות, התבלינים, הסויה, קרם הקוקוס והמים. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
- סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים על עוצמה גבוהה וזמן בישול של 12 דקות. מפעילים את הסיר.
- בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהירקות רכים לגמרי, מעבירים למעבד מזון (נינג’ה) וטוחנים למרקם חלק. ניתן לטחון את המרק בתוך הסיר בעזרת בלנדר מוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן