נואה אוב וון סן: סלט אטריות שעועית של נדב ודניאל

הצמד האהוב מ-MKR מכין לנו סלט אטריות שעועית עם בשר סינטה, כוסברה, ירקות ורטבים מהמזרח הרחוק. אם חשבתם לטוס לתאילנד ולא יצא לכם - תתנחמו בסלט המשגע הזה!
הצמד האהוב מ-MKR מכין לנו סלט אטריות שעועית עם בשר סינטה, כוסברה, ירקות ורטבים מהמזרח הרחוק. אם חשבתם לטוס לתאילנד ולא יצא לכם - תתנחמו בסלט המשגע הזה!
  • נדב ודניאל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.9 קק״ל 1299.8 קק״ל
    פחמימות 70.7 גרם 141.4 גרם
    שומן 23.7 גרם 47.3 גרם
    נתרן 1185.5 מ״ג 2371.1 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 45.6 גרם 91.3 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 1128.7 מ״ג 2257.3 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 7308.2 מ״ג 14616.3 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    22
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    650
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 649.9 קק״ל 1299.8 קק״ל
    פחמימות 70.7 גרם 141.4 גרם
    שומן 23.7 גרם 47.3 גרם
    נתרן 1185.5 מ״ג 2371.1 מ״ג
    חלבון 35.8 גרם 71.5 גרם
    סיבים תזונתיים 45.6 גרם 91.3 גרם
    שומן רווי 2.3 גרם 4.6 גרם
    כולסטרול 3.6 מ״ג 7.2 מ״ג
    סידן 1128.7 מ״ג 2257.3 מ״ג
    ברזל 6.4 מ״ג 12.9 מ״ג
    אשלגן 7308.2 מ״ג 14616.3 מ״ג
    אבץ 6.0 מ״ג 12.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
נדב ודניאל
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

   

מחית כוסברה

סינטה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את אטריות השעועית במי ברז קרים במשך 30 דקות לפחות.
  2. לאחר ההשריה מערבבים את האטריות עם הסויה הכהה.
  3. משרים את פרוסות הסינטה בתערובת המורכבת מכף רוטב דגים, פלפל שחור גרוס בכמות נדיבה ומעט מלח גס.
  4. במכתש ועלי כותשים את מרכיבי מחית הכוסברה למחית גסה.
  5. מחממים מחבת קטנה עם כף שמן קנולה, מוסיפים את רצועות הבצל, הג’ינג’ר החתוך והסלרי. ומטגנים במשך כ-2 דקות.
  6. כשבצל והסלרי מתחילים להתרכך מוסיפים את מחית הכוסברה ומטגנים במשך 2 דקות נוספות. מניחים להתקרר בצד.
  7. משמנים תחתית של סיר קטן עם מכסה תואם.
  8. מעבירים את תערובת הירקות המבושלים מהמחבת אל תחתית הסיר בשכבה אחידה.
  9. מניחים מעל את פרוסות הסינטה, ומכסים באטריות השעועית.
  10. בקערה קטנה מערבבים יחד את חומרי הרוטב.
  11. יוצקים 3.5 כפות מנוזל הרוטב על האטריות, מפזרים את עלי הסלרי מעל וכן בוזקים עוד כפית פלפל שחור גרוס.
  12. סוגרים את המכסה ומבשלים על חום בינוני-גבוה במשך 9-12 דקות, עד שהאטריות מבושלות והבשר מוכן, לא לפתוח את המכסה.
  13. מגישים את הסיר אל השולחן ופותחים את המכסה מול האורחים.
  14. סוחטים ליים טרי ומפזרים בוטנים לפי טעמכם האישי.
  15. מפזרים מעל עלי כוסברה וסלרי טריים.

    סלט אטריות שעועית 2
    סלט אטריות שעועית. צילום: שוקי גוזיק


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נואה אוב וון סן: סלט אטריות שעועית של נדב ודניאל

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

    Avatar
    ללי

    יש לי כמה שאלות: 1. סינטה = חלק אחורי, זה נכון? אם כן, באיזה בשר קדמי אפשר להחליף? 2. במה אפשר להחליף את רוטב הדגים? 3. אם אין 2 סוגי רוטב סויה, זה עדיין יצא טעים? (צליאקית)

      Avatar
      מערכת Foody

      נשמע שאין לך הרבה ממרכיבי המתכון, לכן היינו ממליצים לך לוותר על הכנת המתכון הזה ולהכין מוקפץ או סלט אסייתי אחר ממגוון המתכונים שבאתרנו.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות