סלט עוף וירקות פריכים ברוטב בוטנים, צ’ילי, דבש וסויה
איך משלבים בתזונה ירקות וחלבונים? קבלו מתכון להכנת סלט עוף פריך, טעים, בריא וגם מלא בחלבון, שכיף לאכול בכל הזדמנות ובמיוחד אחרי אימוני כושר
איך משלבים בתזונה ירקות וחלבונים? קבלו מתכון להכנת סלט עוף פריך, טעים, בריא וגם מלא בחלבון, שכיף לאכול בכל הזדמנות ובמיוחד אחרי אימוני כושר
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 678.3 קק״ל 2034.9 קק״לפחמימות 34.5 גרם 103.6 גרםשומן 31.7 גרם 95.1 גרםנתרן 370.3 מ״ג 1111.0 מ״גחלבון 61.8 גרם 185.3 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 23.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 18.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסידן 94.4 מ״ג 283.2 מ״גברזל 6.2 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 888.4 מ״ג 2665.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות678
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 678.3 קק״ל 2034.9 קק״לפחמימות 34.5 גרם 103.6 גרםשומן 31.7 גרם 95.1 גרםנתרן 370.3 מ״ג 1111.0 מ״גחלבון 61.8 גרם 185.3 גרםסיבים תזונתיים 7.9 גרם 23.6 גרםשומן רווי 6.1 גרם 18.4 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 0.7 מ״גסידן 94.4 מ״ג 283.2 מ״גברזל 6.2 מ״ג 18.7 מ״גאשלגן 888.4 מ״ג 2665.1 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 4.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 678 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1 פלפל אדום בינוני
-
3 מלפפונים בינוניים
-
2 גזרים בינונייםקלופים
-
2 גבעולי בצל ירוקרק החלק הירוק, פרוסים דק
-
50 גרם חסה סלנובהאו חסה לאליק
רוטב
-
4 כפות חמאת בוטנים חלקה
-
2 כפות דבש
-
1 כף חומץ תפוחים
-
1 כף שמן שומשום
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף שורש ג’ינג’רכתוש
הגשה
-
1 חופן בוטנים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- מבשלים את העוף בסיר קטן עם מים וכף מלח כ-10 דקות. מסננים, מצננים ופורסים לרצועות דקות
- חותכים את כל הירקות לרצועות דקות (ג’וליינים) בעזרת סכין או קולפן מיוחד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל המרכיבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מערבבים היטב את הירקות ומסדרים בצלחת הגשה. מניחים מעל את רצועות העוף, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את העוף בסיר קטן עם מים וכף מלח כ-10 דקות. מסננים, מצננים ופורסים לרצועות דקות
- חותכים את כל הירקות לרצועות דקות (ג’וליינים) בעזרת סכין או קולפן מיוחד.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל המרכיבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מערבבים היטב את הירקות ומסדרים בצלחת הגשה. מניחים מעל את רצועות העוף, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן