סלט עוף וירקות פריכים ברוטב בוטנים, צ’ילי, דבש וסויה

איך משלבים בתזונה ירקות וחלבונים? קבלו מתכון להכנת סלט עוף פריך, טעים, בריא וגם מלא בחלבון, שכיף לאכול בכל הזדמנות ובמיוחד אחרי אימוני כושר
איך משלבים בתזונה ירקות וחלבונים? קבלו מתכון להכנת סלט עוף פריך, טעים, בריא וגם מלא בחלבון, שכיף לאכול בכל הזדמנות ובמיוחד אחרי אימוני כושר
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.6 קק״ל 2029.8 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 102.8 גרם
    שומן 31.8 גרם 95.3 גרם
    נתרן 423.5 מ״ג 1270.5 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 185.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 18.4 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סידן 96.8 מ״ג 290.4 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 920.3 מ״ג 2760.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 55 דק׳
  • קלוריות
    677
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 676.6 קק״ל 2029.8 קק״ל
    פחמימות 34.3 גרם 102.8 גרם
    שומן 31.8 גרם 95.3 גרם
    נתרן 423.5 מ״ג 1270.5 מ״ג
    חלבון 61.8 גרם 185.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.9 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 18.4 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 0.7 מ״ג
    סידן 96.8 מ״ג 290.4 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 19.0 מ״ג
    אשלגן 920.3 מ״ג 2760.8 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את העוף בסיר קטן עם מים וכף מלח כ-10 דקות. מסננים, מצננים ופורסים לרצועות דקות
  2. חותכים את כל הירקות לרצועות דקות (ג’וליינים) בעזרת סכין או קולפן מיוחד.

    סלט עוף ברוטב בוטנים וסויה5
    חותכים את הירקות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  3. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה קטנה את כל המרכיבים לתערובת אחידה וחלקה.

    סלט עוף ברוטב בוטנים וסויה3
    מערבבים את מרכיבי הרוטב בקערה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל

  4. מערבבים היטב את הירקות ומסדרים בצלחת הגשה. מניחים מעל את רצועות העוף, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים בוטנים ומגישים.
סלט עוף ברוטב בוטנים וסויה4
יוצקים על הירקות והעוף את הרוטב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
סלט עוף ברוטב בוטנים וסויה2
סלט עוף ברוטב בוטנים וסויה. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לבל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות