סלט פסטה, ברוקומיני ובייבי מוצרלה ברוטב פסטו ותרד

סלט פסטה ירוק עם מרכיבים מפתיעים כמו ברוקולי מיני, ורוטב פסטו ותרד. בוודאות סלט הפסטה הטעים ביותר והמפתיע ביותר שיצא לכם להכין
סלט פסטה ירוק עם מרכיבים מפתיעים כמו ברוקולי מיני, ורוטב פסטו ותרד. בוודאות סלט הפסטה הטעים ביותר והמפתיע ביותר שיצא לכם להכין
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    238
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 1900.2 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 14.0 גרם
    שומן 23.3 גרם 186.6 גרם
    נתרן 296.4 מ״ג 2371.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 48.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 48.2 מ״ג 385.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 147.6 מ״ג 1180.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    238
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 237.5 קק״ל 1900.2 קק״ל
    פחמימות 1.8 גרם 14.0 גרם
    שומן 23.3 גרם 186.6 גרם
    נתרן 296.4 מ״ג 2371.0 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 48.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 3.3 גרם 26.1 גרם
    כולסטרול 3.0 מ״ג 23.7 מ״ג
    סידן 48.2 מ״ג 385.4 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 10.4 מ״ג
    אשלגן 147.6 מ״ג 1180.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטו תרד


אופן הכנה

  1. מכינים את רוטב הפסטו: מחממים מחבת על אש בינונית. מוסיפים כף שמן זית ותרד ומאדים כ-3 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שהתרד רך. מצננים היטב.
  2. סוחטים היטב בידיים את התרד המאודה ומעבירים למעבד מזון.
  3. מוסיפים את שאר חומרי הפסטו ומרסקים, עד לקבלת תערובת במרקם גס.
  4. מכינים את הפסטה והברוקומיני: מרתיחים מי מלח בסיר גדול. מוסיפים פסטה ומבשלים 3 דקות פחות ממה שכתוב על האריזה.
  5. חותכים ברוקומיני לחתיכות באורך 3 ס”מ.
  6. מוסיפים ברוקומיני ומבשלים עוד כ-3 דקות, עד שהפסטה בדרגת אל-דנטה והברוקומיני רך. מסננים היטב.
  7. יוצקים כף שמן זית ומערבבים כדי למנוע מהפסטה להידבק. מצננים.
  8. מעבירים את הפסטה והברוקומיני לקערה, מוסיפים רוטב פסטו ובייבי מוצרלה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט פסטה, ברוקומיני ובייבי מוצרלה ברוטב פסטו ותרד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות