סמודי אוכמניות ובננה עם המון חלבון
קערת סמודי טבעוני עם מלא חלבון. מנה צבעונית ומהממת, עם המתיקות המעודנת של אוכמניות ובננה. בריא, טבעוני, צבעוני ומרענן. פשוט מושלם
קערת סמודי טבעוני עם מלא חלבון. מנה צבעונית ומהממת, עם המתיקות המעודנת של אוכמניות ובננה. בריא, טבעוני, צבעוני ומרענן. פשוט מושלם
- אולגה טוכשר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.6 קק״ל 354.6 קק״לפחמימות 31.9 גרם 31.9 גרםשומן 12.5 גרם 12.5 גרםנתרן 25.1 מ״ג 25.1 מ״גחלבון 22.9 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 11.5 גרםשומן רווי 0.9 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.4 מ״ג 99.4 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 632.2 מ״ג 632.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות355
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 354.6 קק״ל 354.6 קק״לפחמימות 31.9 גרם 31.9 גרםשומן 12.5 גרם 12.5 גרםנתרן 25.1 מ״ג 25.1 מ״גחלבון 22.9 גרם 22.9 גרםסיבים תזונתיים 11.5 גרם 11.5 גרםשומן רווי 0.9 גרם 0.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 99.4 מ״ג 99.4 מ״גברזל 3.2 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 632.2 מ״ג 632.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 1.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 355 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה טופו משי (סילקן) רך
-
1/2 כוס אוכמניות טריותקפואות
-
1/2 כוס בננהקפואה
תוספות
-
1 תפוז בינוני
-
1 חופן גרנולה מוכנה
-
1 חופן אוכמניות טריות
-
1 חופן פטל טרימיובש
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הסמודי, למעט התוספות, למיכל Power Nutri Bowl ומתקינים את מכלול הלהבים.
- לוחצים על הכפתור Bowl.
- מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד סיום התכנית.
- מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
- מוזגים את הסמודי לקערה, מקשטים ומגישים מיד.
אופן הכנה
- שמים את כל מרכיבי הסמודי, למעט התוספות, למיכל Power Nutri Bowl ומתקינים את מכלול הלהבים.
- לוחצים על הכפתור Bowl.
- מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד סיום התכנית.
- מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.
- מוזגים את הסמודי לקערה, מקשטים ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (14)
מה אפשר לשים כתחליף לטופו? אולי יוגרט?
אפשר, אבל אז זה פחות יוצא סמודי בול, אלא יותר שייק