פאדג’ בראוניז מענג של קרין גורן
קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
קרין גורן מכינה קינוח מפנק. פאדג' בראוניז העוגה האמריקאית המפורסמת, סופר שוקולדית, לחה ועסיסית, מאוד טעימה ופשוטה להכנה, בשדרוג מקסים של שוקולד לבן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6359.2 קק״ל 6359.2 קק״לפחמימות 718.7 גרם 718.7 גרםשומן 368.1 גרם 368.1 גרםנתרן 2579.3 מ״ג 2579.3 מ״גחלבון 91.2 גרם 91.2 גרםסיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרםשומן רווי 219.8 גרם 219.8 גרםכולסטרול 1766.1 מ״ג 1766.1 מ״גסידן 853.7 מ״ג 853.7 מ״גברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 3432.1 מ״ג 3432.1 מ״גאבץ 16.3 מ״ג 16.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות6359
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6359.2 קק״ל 6359.2 קק״לפחמימות 718.7 גרם 718.7 גרםשומן 368.1 גרם 368.1 גרםנתרן 2579.3 מ״ג 2579.3 מ״גחלבון 91.2 גרם 91.2 גרםסיבים תזונתיים 40.1 גרם 40.1 גרםשומן רווי 219.8 גרם 219.8 גרםכולסטרול 1766.1 מ״ג 1766.1 מ״גסידן 853.7 מ״ג 853.7 מ״גברזל 29.7 מ״ג 29.7 מ״גאשלגן 3432.1 מ״ג 3432.1 מ״גאבץ 16.3 מ״ג 16.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 6359 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם חמאה
-
4 ביצים L
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
6כפות או 60 גרם אבקת קקאו
-
1כוס או 150 גרם קמח לבן
-
1/2 כפית מלח דק
-
200 גרם שוקולד לבןקצוץ גס
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
אופן הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
- טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
- מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כ-1/2 דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
- מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (38)
האם מוסיפים את השוקלד לקצף ביצים או הפוך את הביצים לשוקלד ,זה משנה הכיוון ?
את הקצף לתוך השוקולד
היי . תודה על מתכון מהמם. הכנתי עוגיות ובמקום שוקולד לבן שמתי סוכריות עדשים קטנות וצבעוניות. טעים ממש
איזה כיף! תודה
היי. תודה על מתכון מהמםםםםם
איזה כיף!