-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 590.3 קק״ל 1180.7 קק״לפחמימות 19.5 גרם 39.0 גרםשומן 45.9 גרם 91.9 גרםנתרן 2288.3 מ״ג 4576.6 מ״גחלבון 34.4 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 24.1 גרם 48.3 גרםכולסטרול 97.1 מ״ג 194.2 מ״גסידן 588.5 מ״ג 1176.9 מ״גברזל 13.7 מ״ג 27.3 מ״גאשלגן 1598.8 מ״ג 3197.6 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות590
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 590.3 קק״ל 1180.7 קק״לפחמימות 19.5 גרם 39.0 גרםשומן 45.9 גרם 91.9 גרםנתרן 2288.3 מ״ג 4576.6 מ״גחלבון 34.4 גרם 68.8 גרםסיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.7 גרםשומן רווי 24.1 גרם 48.3 גרםכולסטרול 97.1 מ״ג 194.2 מ״גסידן 588.5 מ״ג 1176.9 מ״גברזל 13.7 מ״ג 27.3 מ״גאשלגן 1598.8 מ״ג 3197.6 מ״גאבץ 6.6 מ״ג 13.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 590 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל
-
15 גרם חמאה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בצל בינוני
-
1 כף זרעי כמון
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 כפית כורכום
-
1 כפית זרעי כוסברה
-
1גביע או 150 גרם יוגורט 3%
-
1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
200 גרם גבינת חלומי
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל. חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2 על 2 ס”מ. מפשירים את התרד וסוחטים מעט.
- מחממים על להבה בינונית את המחבת עם החמאה, השמן והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל שקוף.
- מוסיפים את הכמון ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל החריף ומחית השום והג’ינג’ר ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הכורכום והכוסברה, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
- יוצקים למחבת את היוגורט והשמנת, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כך 3-4 דקות.
- מניחים בקערת מעבד המזון את התרד והכוסברה וטוחנים למחית. מוסיפים את המחית לרוטב, מערבבים ומנמיכים את הלהבה.
- מחממים מחבת נוספת, מניחים בה את קוביות החלומי ומתיזים בתרסיס השמן. משחימים היטב ומעבירים לרוטב.
- מביאים את הרוטב לרתיחה, ממליחים, מכבים את הלהבה, מעבירים לכלי הגשה ומגישים.
אופן הכנה
- קוצצים דק את הבצל. חותכים את החלומי לקוביות בגודל 2 על 2 ס”מ. מפשירים את התרד וסוחטים מעט.
- מחממים על להבה בינונית את המחבת עם החמאה, השמן והבצל ומטגנים תוך ערבוב עד שהבצל שקוף.
- מוסיפים את הכמון ומטגנים כדקה. מוסיפים את הפלפל החריף ומחית השום והג’ינג’ר ומטגנים דקה נוספת. מוסיפים את הכורכום והכוסברה, מערבבים ומטגנים דקה נוספת.
- יוצקים למחבת את היוגורט והשמנת, מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים כך 3-4 דקות.
- מניחים בקערת מעבד המזון את התרד והכוסברה וטוחנים למחית. מוסיפים את המחית לרוטב, מערבבים ומנמיכים את הלהבה.
- מחממים מחבת נוספת, מניחים בה את קוביות החלומי ומתיזים בתרסיס השמן. משחימים היטב ומעבירים לרוטב.
- מביאים את הרוטב לרתיחה, ממליחים, מכבים את הלהבה, מעבירים לכלי הגשה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
טעים ברמות!