פלפלים ממולאים עם טוויסט: והפעם עם גבינה פיקנטית!
תשכחו כל מה שאתם יודעים על פלפלים ממולאים! הפלפלונים המהממים האלו ממולאים בתערובת גבינות עוקצנית וכיפית ומושלמים לאירוח או סתם לפינוק ביתי
תשכחו כל מה שאתם יודעים על פלפלים ממולאים! הפלפלונים המהממים האלו ממולאים בתערובת גבינות עוקצנית וכיפית ומושלמים לאירוח או סתם לפינוק ביתי
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.9 קק״ל 1295.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 52.0 גרםשומן 22.0 גרם 88.0 גרםנתרן 526.3 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 14.5 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרםכולסטרול 19.0 מ״ג 76.0 מ״גסידן 229.9 מ״ג 919.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 684.9 מ״ג 2739.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות324
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 323.9 קק״ל 1295.4 קק״לפחמימות 13.0 גרם 52.0 גרםשומן 22.0 גרם 88.0 גרםנתרן 526.3 מ״ג 2105.2 מ״גחלבון 14.5 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 24.0 גרםשומן רווי 6.7 גרם 26.7 גרםכולסטרול 19.0 מ״ג 76.0 מ״גסידן 229.9 מ״ג 919.6 מ״גברזל 1.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 684.9 מ״ג 2739.6 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 2.6 מ״גסגור
פלפלים ממולאים בגבינה פיקנטית שנחטפים מהר יותר משתאמרו “שיפקה”. מדובר בתוספת מעולה לכל ארוחה חלבית, או כמנת פתיחה פותחת תיאבון. האמיצים בינינו יכולים להכין את המתכון עם פלפלים חריפים – מתכון אש!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 324 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
15 פלפל שושקה בינוניים
-
1 קופסה גבינת סימפוניה בטעם פלפל שיפקה
-
100 גרם גבינה בולגרית
-
1/4 כוס שמן זית
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת, לפיזור מעל הפלפלים
אופן הכנה
- חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים מגרעינים.
- מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים יחד עם גבינת סימפוניה פלפל שיפקה.
- מעבירים את תערובת הגבינות לשק זילוף.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מסדרים את חצאי הפלפלים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים את חצאי הפלפלים בשמן זית.
- ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת הגבינות. ומפזרים מעט פרמזן מעל.
- אופים במשך 15 דקות, עד שהפרמזן מזהיב מעט.
- מגישים מעט חמים או בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- חוצים את הפלפלים לאורכם ומנקים מגרעינים.
- מפוררים את הגבינה הבולגרית ומערבבים יחד עם גבינת סימפוניה פלפל שיפקה.
- מעבירים את תערובת הגבינות לשק זילוף.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מסדרים את חצאי הפלפלים על מגש מרופד נייר אפייה ומברישים את חצאי הפלפלים בשמן זית.
- ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת הגבינות. ומפזרים מעט פרמזן מעל.
- אופים במשך 15 דקות, עד שהפרמזן מזהיב מעט.
- מגישים מעט חמים או בטמפרטורת החדר.
@foody_il פלפלים ממולאים של תחילת שבוע! #פלפל #מתכון #בריא ♬ original sound - Foody פודי
בשיתוף עם סימפוניה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן