-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.2 קק״ל 3073.3 קק״לפחמימות 44.2 גרם 353.7 גרםסוכר 5.0 גרם 40.3 גרםשומן 14.9 גרם 119.4 גרםנתרן 867.6 מ״ג 6941.1 מ״גחלבון 21.7 גרם 173.2 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 296.9 מ״ג 2375.2 מ״גסידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״גברזל 4.8 מ״ג 38.4 מ״גאשלגן 645.0 מ״ג 5159.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 18.6 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות384
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 384.2 קק״ל 3073.3 קק״לפחמימות 44.2 גרם 353.7 גרםסוכר 5.0 גרם 40.3 גרםשומן 14.9 גרם 119.4 גרםנתרן 867.6 מ״ג 6941.1 מ״גחלבון 21.7 גרם 173.2 גרםסיבים תזונתיים 12.5 גרם 100.1 גרםשומן רווי 3.0 גרם 23.9 גרםכולסטרול 296.9 מ״ג 2375.2 מ״גסידן 170.1 מ״ג 1360.6 מ״גברזל 4.8 מ״ג 38.4 מ״גאשלגן 645.0 מ״ג 5159.7 מ״גאבץ 2.3 מ״ג 18.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 384 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פריטטה
-
2 כפות שמן קנולה
-
1 בטטה גדולהאו 2 קטנות, חתוכה לקוביות קטנות
-
1 תפוח אדמה בינוניחתוך לקוביות
-
1 חבילה עלי תרד
-
2 כפות מים
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 1/2 כוסות גרגירי חומוס מבושליםאו משומרים
-
5 גבעולי בצל ירוק
-
8 ביצים L
-
2 כפות רוטב סויה קלאסי קנוראו רוטב סויה מופחת נתרן
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק קנור
-
קורט מלח דקלפי הטעם
-
קורט פלפל שחור טחוןלפי הטעם
-
80 גרם גבינת פטה עיזים
הגשה
-
8 פרוסות לחם שיפוןקלוי לטוסטים
אופן הכנה
- במחבת חסינת חום (המתאימה לתנור) מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הבטטה ותפוח האדמה תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך מעט.
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מוסיפים למחבת את התרד והמים, מערבבים ומאדים במשך 1-2 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו.
- מוסיפים את השום, גרגירי החומוס והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
- טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל.
- יוצקים את הבלילה באופן שווה מעל הירקות במחבת, מפזרים את הגבינה ואופים במשך 10 דקות עד שהפריטטה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור, מצננים קלות במשך מספר דקות, פורסים ומגישים לצד טוסטים.
אופן הכנה
- במחבת חסינת חום (המתאימה לתנור) מחממים את השמן ומטגנים את קוביות הבטטה ותפוח האדמה תוך כדי ערבוב במשך כ-8 דקות, עד שהן מתחילות להתרכך מעט.
- מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
- מוסיפים למחבת את התרד והמים, מערבבים ומאדים במשך 1-2 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו.
- מוסיפים את השום, גרגירי החומוס והבצל הירוק, מערבבים ומטגנים במשך 2 דקות.
- טורפים בקערה את הביצים, מוסיפים את רוטב הסויה והצ’ילי ומתבלים במידת הצורך במלח ופלפל.
- יוצקים את הבלילה באופן שווה מעל הירקות במחבת, מפזרים את הגבינה ואופים במשך 10 דקות עד שהפריטטה מתייצבת.
- מוציאים מהתנור, מצננים קלות במשך מספר דקות, פורסים ומגישים לצד טוסטים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן