קנולי במילוי קרם וניל ופיסטוקים קצוצים
איטליה אצלכם במטבח! קבלו מתכון מושלם להכנת קנולי ממולאים בקרם שמנת ווניל קלאסי ומצופה בפיסטוקים קצוצים - קינוח יפהפה ומרשים במיוחד!
איטליה אצלכם במטבח! קבלו מתכון מושלם להכנת קנולי ממולאים בקרם שמנת ווניל קלאסי ומצופה בפיסטוקים קצוצים - קינוח יפהפה ומרשים במיוחד!
- עדי מרום
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.3 קק״ל 4065.4 קק״לפחמימות 14.1 גרם 282.4 גרםשומן 12.2 גרם 243.2 גרםנתרן 44.4 מ״ג 887.3 מ״גחלבון 2.4 גרם 47.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 135.7 גרםכולסטרול 13.1 מ״ג 262.2 מ״גסידן 11.3 מ״ג 226.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 82.0 מ״ג 1639.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות203
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 203.3 קק״ל 4065.4 קק״לפחמימות 14.1 גרם 282.4 גרםשומן 12.2 גרם 243.2 גרםנתרן 44.4 מ״ג 887.3 מ״גחלבון 2.4 גרם 47.7 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.5 גרםשומן רווי 6.8 גרם 135.7 גרםכולסטרול 13.1 מ״ג 262.2 מ״גסידן 11.3 מ״ג 226.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.7 מ״גאשלגן 82.0 מ״ג 1639.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 203 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
2 כוסות קמח לבן
-
1כף או 10 גרם אבקת קקאו
-
1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
-
2כפות או 20 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 כף חומץ 5%
-
1/2כוס או 125 מ"ל יין לבן יבש
-
1 חלמון L
-
25 גרם חמאהמומסת
-
1 קורט מלח דק
מילוי
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/3כוס או 40 גרם אבקת סוכר
-
3כפות או 30 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
קישוט
-
100 גרם פיסטוקים טבעייםקצוצים
אופן הכנה
- מכינים את הקנולי: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הקקאו, הסוכר, את הסודה לשתייה, החמאה, היין הלבן, חלמון הביצה ומלח.
- מפעילים על מהירות בינונית מספר דקות עד שמתקבל בצק חלק ונעים, מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
- לאחר המנוחה מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי מאוד מאוד דק ככל הניתן, קורצים עיגולים בקוטר 10 ומניחים על קונוסים מנירוסטה המיועדים לקנולי (ניתן לקנות בכל חנות אפייה).
- מחממים שמן עמוק בסיר רחב לטמפרטורה של 165 מעלות ומטגנים את הקנולי כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפייה ושולפים בקלות את הקונוסים. מצננים.
- מכינים את המילוי: מניחים בקערת המיקסר/במיקסר יד את השמנת ואבקת הסוכר ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, מוספים את פודינג הווניל ומפעילים כחצי דקה.
- שמים את הפיסטוקים הקצוצים בקערה.
- ממלאים בעזרת שקית זילוף את הקנולי בקרם, טובלים בקערה עם הפיסטוקים את הפתחים של הקרם ומניחים בצלחת הגשה.
אופן הכנה
- מכינים את הקנולי: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הקקאו, הסוכר, את הסודה לשתייה, החמאה, היין הלבן, חלמון הביצה ומלח.
- מפעילים על מהירות בינונית מספר דקות עד שמתקבל בצק חלק ונעים, מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
- לאחר המנוחה מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי מאוד מאוד דק ככל הניתן, קורצים עיגולים בקוטר 10 ומניחים על קונוסים מנירוסטה המיועדים לקנולי (ניתן לקנות בכל חנות אפייה).
- מחממים שמן עמוק בסיר רחב לטמפרטורה של 165 מעלות ומטגנים את הקנולי כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפייה ושולפים בקלות את הקונוסים. מצננים.
- מכינים את המילוי: מניחים בקערת המיקסר/במיקסר יד את השמנת ואבקת הסוכר ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, מוספים את פודינג הווניל ומפעילים כחצי דקה.
- שמים את הפיסטוקים הקצוצים בקערה.
- ממלאים בעזרת שקית זילוף את הקנולי בקרם, טובלים בקערה עם הפיסטוקים את הפתחים של הקרם ומניחים בצלחת הגשה.
בשיתוף עם יטבתה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן