סנו רקע

רכות ללא פשרות: לביבות פירה ממולאות מוצרלה

אחד השידוכים המוצלחים בלביבות הוא השילוב של גבינה ותפוחי אדמה. מלי מאירוב לקחה את זה שלב אחד קדימה, והכינה לכם לביבות פירה ממולאות מוצרלה
אחד השידוכים המוצלחים בלביבות הוא השילוב של גבינה ותפוחי אדמה. מלי מאירוב לקחה את זה שלב אחד קדימה, והכינה לכם לביבות פירה ממולאות מוצרלה
  • מלי מאירוב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 207.3 קק״ל 2487.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 346.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 75.3 גרם
    נתרן 380.6 מ״ג 4567.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 89.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 484.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    207
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 207.3 קק״ל 2487.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 346.5 גרם
    שומן 6.3 גרם 75.3 גרם
    נתרן 380.6 מ״ג 4567.1 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 89.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 4.7 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 6.3 גרם
    כולסטרול 49.2 מ״ג 590.8 מ״ג
    סידן 10.9 מ״ג 130.3 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 5.1 מ״ג
    אשלגן 40.3 מ״ג 484.1 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 3.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
מלי מאירוב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תערובת תפוחי האדמה

מילוי וציפוי


אופן הכנה

  1. מבשלים בסיר את תפוחי האדמה עד שהם ממש רכים, ומסננים.
  2. מחזירים את תפוחי האדמה לסיר על אש נמוכה, מוסיפים את השמן ואת שאר המרכיבים, ומועכים עד שמתקבל פירה חלק. מסירים מהאש, ומחכים עד שהפירה יתקרר.
  3. מכינים צלחת עם קמח, צלחת עם ביצים, צלחת עם פירורי לחם ומחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק.
  4. לוקחים מהפירה חופן בגודל עגבניית שרי, משטחים על היד, מכניסים חתיכה של מוצרלה וסוגרים לכדור. טובלים בקמח, אחר כך בביצה ואז בפירורי הלחם, ומטגנים משני הצדדים עד הזהבה.
  5. מוציאים את הלביבות לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו, ונותנים לשמן להיספג.
    גם הילדים לא יפסיקו לזלול. צילום: מלי מאירוב
    גם הילדים לא יפסיקו לזלול. צילום: מלי מאירוב

     

    עיג’ה - לביבות מהמטבח העירקי לא רק לחנוכה

    לביבות לטקעס כמו של סבתא! פשוט וטעים

    סופגניות לחנוכה בטעם של פעם

    כמו באמריקה! סופגניות דונאטס אפויות שפחות יושבות על המצפון

    קובה פותתה (פטטה) עירקית - קובה מתפוחי אדמה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רכות ללא פשרות: לביבות פירה ממולאות מוצרלה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (143)

Avatar

    Avatar
    יפית

    האם אפשר להחליף את התפו”א עם משהו אחר למי שלא אוהב?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר להחליף את תפוח האדמה בבטטה.

    Avatar
    רחל

    זה אמור להיות אדום מבפנים כפי שנראה בתמונה?

      Avatar
      מערכת Foody

      בתמונה רואים רק את הצד החיצוני של הלביבות, לא מבפנים.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות