שידוך מתוק של נסיכת ערב ונסיך מהמזרח: מלבי בסירופ למון גראס
את המלבי הקלאסי עם סירופ ורוד זרחני כולנו מכירים, אבל נסו להכין מלבי בסירופ למון גראס. קינוח מרענן וקל הכנה עם טוויסט שובב וטעים
את המלבי הקלאסי עם סירופ ורוד זרחני כולנו מכירים, אבל נסו להכין מלבי בסירופ למון גראס. קינוח מרענן וקל הכנה עם טוויסט שובב וטעים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.0 קק״ל 1424.0 קק״לפחמימות 29.9 גרם 119.8 גרםשומן 25.0 גרם 100.2 גרםנתרן 22.1 מ״ג 88.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 15.1 גרם 60.6 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסידן 44.4 מ״ג 177.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 67.1 מ״ג 268.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 5 שעות
-
קלוריות356
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 356.0 קק״ל 1424.0 קק״לפחמימות 29.9 גרם 119.8 גרםשומן 25.0 גרם 100.2 גרםנתרן 22.1 מ״ג 88.3 מ״גחלבון 3.6 גרם 14.6 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 15.1 גרם 60.6 גרםכולסטרול 3.8 מ״ג 15.3 מ״גסידן 44.4 מ״ג 177.6 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 67.1 מ״ג 268.4 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 5 שעות | קלוריות 356 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
150 מ"ל חלב 3%
-
40 גרם סוכר לבן
-
3 כפות קורנפלור
-
2 כפות חלב 3%
אופן הכנה
- מכינים את המלבי: מרתיחים בסיר שמנת, חלב וסוכר.
- בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 2 כפות חלב לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר הרותח, טורפים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה. שופכים במהירות את המלבי הרותח לכלי ההגשה (אפשר גם בכלים אישיים).
- כשהמלבי מתקרר עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות ל-4 שעות להתייצבות.
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את הלמון גראס עם המים והסוכר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומצננים במקרר.
- בהגשה מוזגים מסירופ הלמון גראס על המלבי.
אופן הכנה
- מכינים את המלבי: מרתיחים בסיר שמנת, חלב וסוכר.
- בקערה נפרדת ממיסים את הקורנפלור עם 2 כפות חלב לתערובת חלקה ללא גושים.
- מוסיפים את תערובת הקורנפלור לסיר הרותח, טורפים על אש נמוכה עד שהתערובת מסמיכה. שופכים במהירות את המלבי הרותח לכלי ההגשה (אפשר גם בכלים אישיים).
- כשהמלבי מתקרר עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לפחות ל-4 שעות להתייצבות.
- מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתיחים את הלמון גראס עם המים והסוכר. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות. מסננים ומצננים במקרר.
- בהגשה מוזגים מסירופ הלמון גראס על המלבי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן