תבשיל תפוחי אדמה, חצילים ועגבניות ב-15 דקות הכנה

מחפשים מתכון להכנת תבשיל תפוחי אדמה ב-15 דקות הכנה? הנה לכם תבשיל טבעוני, טעים ומשביע שלא תרצו להפסיק לאכול.
מחפשים מתכון להכנת תבשיל תפוחי אדמה ב-15 דקות הכנה? הנה לכם תבשיל טבעוני, טעים ומשביע שלא תרצו להפסיק לאכול.
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.6 קק״ל 2981.0 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 333.7 גרם
    שומן 19.3 גרם 154.6 גרם
    נתרן 503.3 מ״ג 4026.6 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.3 גרם 74.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.1 מ״ג 728.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 925.3 מ״ג 7402.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.6 קק״ל 2981.0 קק״ל
    פחמימות 41.7 גרם 333.7 גרם
    שומן 19.3 גרם 154.6 גרם
    נתרן 503.3 מ״ג 4026.6 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 69.9 גרם
    סיבים תזונתיים 9.3 גרם 74.4 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 22.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 91.1 מ״ג 728.6 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 21.8 מ״ג
    אשלגן 925.3 מ״ג 7402.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
ניצן סוסיד
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תבשיל תפוחי אדמה, חצילים ועגבניות

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. פורסים את החצילים לעובי של 1 ס”מ, פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ומסדרים אותם על נייר אפייה. מברישים אותם במעט שמן זית משני הצדדים ואופים אותם בתנור למשך 15-20 דקות.
  3. מרכיבים את התבשיל - בסיר רחב מסדרים בשכבה הראשונה את הבצל, מעליו את תפוחי האדמה האפויים, את החצילים ובסוף את העגבניות.
  4. שופכים מעל הירקות את שמן הזית ומדליקים את האש על להבה גבוהה למשך 5 דקות.
  5. בקערה שמים מים חמים, מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה חריפה וכורכום. מערבבים את התבלינים יחד עם המים ומוזגים אותם מעל התבשיל.
  6. מנמיכים את האש ומבשלים במשך כשעה.
תבשיל תפוחי אדמה, חצילים ועגבניות
תבשיל תפוחי אדמה, חצילים ועגבניות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אסנת עמיר - ערוסי

    אפשר לאפות בתנור גם את השלב האחרון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אוסנת. אפשר, אבל זמני הבישול וזמני האפייה שונים מאוד אחד מהשני. בישול יותר מהיר מאפייה, לכן, בתנור של 170 מעלות, היינו ממליצים על יותר משעה וחצי אפייה.

    Avatar
    אסנת עמיר - ערוסי

    מכינה כל שבת, מושלם!

    Avatar
    רחל בלום

    הכנתי לסעודת פורים כתוספת טעים מאוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות