ארוחה בקערה אחת: ארוחת אורז עם ירקות וביצת עין
מנה קוריאנית שיקח לכם פחות זמן לאכול אותה מאשר להגות את שמה. ביבימבאפ היא מנה מושלמת לצמחוניים המספקת חוויה עשירה מאוד של טעמים ומרקמים
מנה קוריאנית שיקח לכם פחות זמן לאכול אותה מאשר להגות את שמה. ביבימבאפ היא מנה מושלמת לצמחוניים המספקת חוויה עשירה מאוד של טעמים ומרקמים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.8 קק״ל 1599.1 קק״לפחמימות 53.9 גרם 215.6 גרםשומן 12.2 גרם 48.7 גרםנתרן 502.7 מ״ג 2010.6 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.2 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 128.9 מ״ג 515.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 1023.5 מ״ג 4094.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 33 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות400
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 399.8 קק״ל 1599.1 קק״לפחמימות 53.9 גרם 215.6 גרםשומן 12.2 גרם 48.7 גרםנתרן 502.7 מ״ג 2010.6 מ״גחלבון 17.3 גרם 69.1 גרםסיבים תזונתיים 5.7 גרם 22.7 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.2 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 128.9 מ״ג 515.7 מ״גברזל 2.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 1023.5 מ״ג 4094.0 מ״גאבץ 1.6 מ״ג 6.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 33 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 400 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 זוקיני ירוק בינונייםחתוכים לרצועות דקות
-
2 זוקיני צהוב בינונייםחתוכים לרצועות דקות
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לרצועות דקות
-
3 סלסילות פטריות מלך היערחתוכות לרבעים
-
1 שקית עלי תרדטרי
-
1 קופסה נבטים סיניים
-
4 ביצים L
-
3 כוסות אורז לבן מבושל
-
1 כף שמן קנולהלהקפצה
רוטב
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 כף חומץ אורזמזרח מערבאו מיץ לימון
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפות בצל ירוק
-
1 שן שוםקצוצה
הגשה
-
2 כפיות שומשום שחורמזרח מערב
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל ירק בנפרד במשך 2-3 דקות, עד שהוא מתרכך. במקרה של פטריות זה ייקח בערך 4 דקות. שומרים כל ירק בנפרד בצד ולא מערבבים!
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. שומרים בצד.
- מרכיבים את המנה: שמים בקערות הגשה 5-6 כפות אורז מבושל. מסדרים מסביב את הירקות המוקפצים, קבוצה-קבוצה, כדי שיהיו הבדלי צבע.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים 4 חביתות עין.
- מניחים בכל קערה מעל הירקות ביצת עין אחת.
- יוצקים מסביב את הרוטב, מפזרים שומשום שחור ומגישים. פוצעים את הביצה לפני שמתחילים לאכול.
אופן הכנה
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים כל ירק בנפרד במשך 2-3 דקות, עד שהוא מתרכך. במקרה של פטריות זה ייקח בערך 4 דקות. שומרים כל ירק בנפרד בצד ולא מערבבים!
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מצרכי הרוטב בקערה ומערבבים היטב. שומרים בצד.
- מרכיבים את המנה: שמים בקערות הגשה 5-6 כפות אורז מבושל. מסדרים מסביב את הירקות המוקפצים, קבוצה-קבוצה, כדי שיהיו הבדלי צבע.
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים 4 חביתות עין.
- מניחים בכל קערה מעל הירקות ביצת עין אחת.
- יוצקים מסביב את הרוטב, מפזרים שומשום שחור ומגישים. פוצעים את הביצה לפני שמתחילים לאכול.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
תודה 4בה על המתכונים זה מוסבר מושלם… ותודה שאתם כותבים שזה כשר
בשמחה! 🙂
אם זה ביבימבאפ אני שרה נתניהו. צ’ילי מתוק? חחחחח