הקוסקוס הכי משוגע שתאכלו – קוסקוס כרובית מהיר
תמר שילון מכינה קוסקוס ללא קוסקוס. קוסקוס כרובית עשיר בירקות שמכינים במחבת אחת תוך 10 דקות. מנה צמחונית טעימה וקלה להכנה שכולם יאהבו
תמר שילון מכינה קוסקוס ללא קוסקוס. קוסקוס כרובית עשיר בירקות שמכינים במחבת אחת תוך 10 דקות. מנה צמחונית טעימה וקלה להכנה שכולם יאהבו
- תמר שילון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.6 קק״ל 910.5 קק״לפחמימות 16.4 גרם 65.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.1 גרםנתרן 224.5 מ״ג 898.1 מ״גחלבון 11.2 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.2 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.0 מ״ג 384.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 1007.3 מ״ג 4029.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות228
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 227.6 קק״ל 910.5 קק״לפחמימות 16.4 גרם 65.5 גרםשומן 12.3 גרם 49.1 גרםנתרן 224.5 מ״ג 898.1 מ״גחלבון 11.2 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 26.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 8.2 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.0 מ״ג 384.0 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 1007.3 מ״ג 4029.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 228 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ראש כרוביתבינוני
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף שמן שומשום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רמגורר
-
1/4 כפית פלפל לבן טחון
-
2 כפות שמן קנולה
-
2 ביצים Lטרופות
-
2 שיני שוםקצוצות
-
1 בצל גדולקלוף וקצוץ דק
-
1/2 שקית לקט ירקות קפואים
הגשה
-
1/2 כפית שומשום
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומעבדים במעבד מזון כ-2-3 דקות עד שמתקבלים פתיתים קטנים בגודל של אורז.
- בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום, ג’ינגר ופלפל לבן.
- מחממים כף שמן במחבת בינונית על אש נמוכה. מוסיפים ביצים ומטגנים עד שכמעט מוכנות, כ 2-3 דקות, שומרים בצד.
- מחממים כף שמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מוסיפים שום ובצל למחבת, ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהבצלים נעשים שקופים, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את לקט הירקות ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 3-4 דקות.
- מוסיפים כרובית, ביצים, בצל ירוק ורוטב סויה. מבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהכרובית נהיית רכה, כ 3-4 דקות.
- מעטרים עם שומשום ומגישים מיד.
אופן הכנה
- מפרקים את הכרובית לפרחים ומעבדים במעבד מזון כ-2-3 דקות עד שמתקבלים פתיתים קטנים בגודל של אורז.
- בקערה קטנה מערבבים רוטב סויה, שמן שומשום, ג’ינגר ופלפל לבן.
- מחממים כף שמן במחבת בינונית על אש נמוכה. מוסיפים ביצים ומטגנים עד שכמעט מוכנות, כ 2-3 דקות, שומרים בצד.
- מחממים כף שמן במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מוסיפים שום ובצל למחבת, ומבשלים, תוך ערבוב, עד שהבצלים נעשים שקופים, בערך 3-4 דקות. מוסיפים את לקט הירקות ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 3-4 דקות.
- מוסיפים כרובית, ביצים, בצל ירוק ורוטב סויה. מבשלים ומערבבים כל הזמן, עד שהכרובית נהיית רכה, כ 3-4 דקות.
- מעטרים עם שומשום ומגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אכין לאישתי היא צמחונית