יש הפתעות בחיים: שעועית ירוקה ברוטב שמנת ועגבניות

רוטב רוזה לפסטה כולנו מכירים, אבל לשעועית? מסתבר שהשילוב של שעועית ירוקה ברוטב שמנת עגבניות כל כך מיוחד, בהקרמה עדינה וירק פריך. נסו ותופתעו!
רוטב רוזה לפסטה כולנו מכירים, אבל לשעועית? מסתבר שהשילוב של שעועית ירוקה ברוטב שמנת עגבניות כל כך מיוחד, בהקרמה עדינה וירק פריך. נסו ותופתעו!
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.4 קק״ל 1032.1 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 17.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 89.2 גרם
    נתרן 468.3 מ״ג 2341.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 42.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 30.6 גרם
    כולסטרול 23.0 מ״ג 114.8 מ״ג
    סידן 168.3 מ״ג 841.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 18.8 מ״ג 93.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    206
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 206.4 קק״ל 1032.1 קק״ל
    פחמימות 3.5 גרם 17.3 גרם
    שומן 17.8 גרם 89.2 גרם
    נתרן 468.3 מ״ג 2341.5 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 42.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרם
    שומן רווי 6.1 גרם 30.6 גרם
    כולסטרול 23.0 מ״ג 114.8 מ״ג
    סידן 168.3 מ״ג 841.4 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    אשלגן 18.8 מ״ג 93.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 2.1 מ״ג
    סגור

היכונו להפתעה! שעועית ירוקה ברוטב שמנת ועגבניות היא תוספת מנצחת שמכינים במהירות שיא. והכי כיף שאפילו הילדים אוהבים לאכול אותה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
רות אוליבר
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול ומכניסים פנימה את השעועית הקפואה.
  2. מבשלים במשך כ-5 דקות עד שהשעועית מפשירה ומתחממת. מסננים את השעועית מהנוזלים.
  3. מחממים במחבת את החמאה והשמן. מכניסים את השום ואחרי 20 שניות מוסיפים גם את השעועית.
  4. מקפיצים במשך 3-4 דקות ומוסיפים את רוטב השמנת. מערבבים ומבשלים במשך 3-4 דקות עד רתיחה.
  5. מכבים את האש, מוסיפים בזיליקום, מלח ופלפל ומערבבים.
  6. מוסיפים גם מחצית מגבינת הפרמזן ומערבבים.
  7. מעבירים לכלי הגשה, בוזקים את שארית הפרמזן, מפזרים שקדים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש הפתעות בחיים: שעועית ירוקה ברוטב שמנת ועגבניות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות