ארוחת ערב מושלמת – לביבות קינואה וירקות בקלי קלות

לא רק לחנוכה - זהר לוסטיגר-בשן מכינה לביבות קינואה וירקות שנחטפות ישר מהמחבת. מטגנים עם תרסיס שמן ונהנים ממנה צמחונית במינימום רגשות אשם
לא רק לחנוכה - זהר לוסטיגר-בשן מכינה לביבות קינואה וירקות שנחטפות ישר מהמחבת. מטגנים עם תרסיס שמן ונהנים ממנה צמחונית במינימום רגשות אשם
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    360
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.6 קק״ל 1438.5 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 203.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.3 גרם
    נתרן 1224.8 מ״ג 4899.4 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 115.9 מ״ג 463.8 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 626.7 מ״ג 2506.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    360
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 359.6 קק״ל 1438.5 קק״ל
    פחמימות 50.8 גרם 203.4 גרם
    שומן 8.8 גרם 35.3 גרם
    נתרן 1224.8 מ״ג 4899.4 מ״ג
    חלבון 17.3 גרם 69.3 גרם
    סיבים תזונתיים 8.6 גרם 34.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 7.5 גרם
    כולסטרול 221.6 מ״ג 886.2 מ״ג
    סידן 115.9 מ״ג 463.8 מ״ג
    ברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״ג
    אשלגן 626.7 מ״ג 2506.8 מ״ג
    אבץ 1.8 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לביבות מלוחות
זהר לוסטיגר-בשן
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. משמנים סיר באמצעות תרסיס שמן זית, מוסיפים את הקינואה ומערבבים מעט.
  2. מוסיפים את התירס, המים, הכמון, הכוסברה הטחונה, מלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 15 דקות.
  3. מגררים את הבצל והקישואים בפומפייה לקערה גדולה.

    מגררים את הבצל והקישוא בפומפייה. צילום: אפיק גבאי
    מגררים את הבצל והקישוא בפומפייה. צילום: אפיק גבאי

  4. קוצצים את הפטרוזיליה והעירית ומוסיפים לקערה.
  5. מוסיפים את הביצים, הקינואה המבושלת, התירס ופירורי הלחם ומערבבים.
  6. משמנים מחבת בתרסיס שמן זית. יוצרים מהתערובת לביבות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד, עד ששני הצדדים זהובים.

    מטגנים במינימום שמן בעזרת תרסיס שמן. צילום: אפיק גבאי
    מטגנים במינימום שמן בעזרת תרסיס שמן. צילום: אפיק גבאי

צילום: אפיק גבאי


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ארוחת ערב מושלמת – לביבות קינואה וירקות בקלי קלות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    יצא נהדר! אפינו בתנור⏲️

תגובות (5)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות