באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מרק עדשים כתומות עם קינואה ואורז בנינג’ה פודי

אין משהו שמחמם את הבטן כמו מרק חם. זהר לוסטיגר-בשן מכינה מרק עדשים כתומות משביע במיוחד עם קינואה, אורז ונענע יבשה. בריא, מזין והכי מתאים לימים הקרים מתחת לפוך
אין משהו שמחמם את הבטן כמו מרק חם. זהר לוסטיגר-בשן מכינה מרק עדשים כתומות משביע במיוחד עם קינואה, אורז ונענע יבשה. בריא, מזין והכי מתאים לימים הקרים מתחת לפוך
  • זהר לוסטיגר-בשן
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.0 קק״ל 631.8 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 120.9 גרם
    שומן 0.9 גרם 7.4 גרם
    נתרן 513.6 מ״ג 4109.1 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 393.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 19.3 מ״ג
    אשלגן 244.7 מ״ג 1957.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    79
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 79.0 קק״ל 631.8 קק״ל
    פחמימות 15.1 גרם 120.9 גרם
    שומן 0.9 גרם 7.4 גרם
    נתרן 513.6 מ״ג 4109.1 מ״ג
    חלבון 3.3 גרם 26.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 49.2 מ״ג 393.8 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 19.3 מ״ג
    אשלגן 244.7 מ״ג 1957.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
זהר לוסטיגר-בשן
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים וקוצצים דק את הבצל והשום.
  2. שמים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר, בוחרים את בתכנית “בישול/צריבה” ומכוונים לעוצמה גבוהה וממתינים 4-5 דקות (הסיר ריק, זה לצורך חימום מוקדם).
  3. מוסיפים לסיר את השמן והבצל ומטגנים במשך 5 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השום ומבשלים כדקה תוך כדי ערבוב.
  4. מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, העדשים, האורז, הקינואה, הנענע ומים עד כיסוי. מערבבים וממשיכים לבשל במשך 5 דקות נוספות.
  5. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים על עוצמה גבוהה וזמן בישול של 12 דקות. מפעילים את הסיר.
  6. בסיום הבישול משחררים את שסתום הלחץ ופותחים את הסיר. מוודאים שהאורז התרכך (אם לא אז מוסיפים זמן בישול בתוכנית “סיר לחץ” לעוד כ-5 דקות) ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק עדשים כתומות עם קינואה ואורז בנינג’ה פודי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    Michal Truzman

    אפשר להשתמש בסער בישול רגיל?

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות