מרק שהוא הכל: מרק עגבניות זריז עם פסטה
מרק עגבניות מנחם ועשיר בזמן הכנה מהיר! מרק עגבניות עם סלרי, גזר וקייל וגם ספגטי שמתבשל בתוכו ומשלים את המנה לארוחה שלמה ומשביעה בסיר אחד
מרק עגבניות מנחם ועשיר בזמן הכנה מהיר! מרק עגבניות עם סלרי, גזר וקייל וגם ספגטי שמתבשל בתוכו ומשלים את המנה לארוחה שלמה ומשביעה בסיר אחד
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 464.6 קק״ל 1858.6 קק״לפחמימות 49.7 גרם 199.0 גרםשומן 14.1 גרם 56.3 גרםנתרן 2578.2 מ״ג 10312.7 מ״גחלבון 14.1 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 24.6 גרם 98.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 584.3 מ״ג 2337.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 3841.5 מ״ג 15366.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות465
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 464.6 קק״ל 1858.6 קק״לפחמימות 49.7 גרם 199.0 גרםשומן 14.1 גרם 56.3 גרםנתרן 2578.2 מ״ג 10312.7 מ״גחלבון 14.1 גרם 56.3 גרםסיבים תזונתיים 24.6 גרם 98.3 גרםשומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 584.3 מ״ג 2337.3 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 3841.5 מ״ג 15366.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 465 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
1 בצל גדולחתוך לקוביות קטנות
-
3 שיני שוםכתושות
-
3 גבעולי סלריחתוכים לקוביות קטנות
-
2 גזרים בינונייםחתוכים לקוביות בגודל ביס
-
800 מ"ל רוטב עגבניות מוכן2 פחיות, אפשר גם עם בזיליקום
-
5 כוסות מים רותחיםאו ציר ירקות
-
1/2 חבילה פסטה חונקי כמריםמזרח מערבדי מרטינו
-
1 צרור קיילעלים פרוסים דק, בלי גבעולים גסים
-
1 כף מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית בזיליקוםיבש
-
1/2 כפית אורגנו יבש
הגשה
-
1 חופן פטרוזיליהאו כוסברה, קצוצה
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי והגזר, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם עוד 4 דקות.
- מוסיפים את רוטב העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
- מוסיפים את המקרוני ועלי הקייל, מתבלים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהגזר רך, והמקרוני מוכנים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל את הפטרוזיליה או הכוסברה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה קלה. מוסיפים את הסלרי והגזר, מערבבים וממשיכים לטגן תוך ערבוב מדי פעם עוד 4 דקות.
- מוסיפים את רוטב העגבניות והמים, מערבבים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דקות.
- מוסיפים את המקרוני ועלי הקייל, מתבלים, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהגזר רך, והמקרוני מוכנים. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מפזרים מעל את הפטרוזיליה או הכוסברה ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (12)
אני לא אחת שאוהבת לאכול ופעם הכינו לי את המתכון הזה וממש נהנתי שאני מכינה אותו שוב בעצמי
איזה כיף לשמוע!
מרק מצויין.מתאים לחורף.