סושי פירות ססגוני ומרשים שמכינים רק למי שבאמת אוהבים!
- מלי זיידמן
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.9 קק״ל 2879.0 קק״לפחמימות 11.2 גרם 100.4 גרםשומן 27.8 גרם 249.9 גרםנתרן 46.7 מ״ג 420.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 69.1 גרםשומן רווי 24.4 גרם 219.8 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 12.0 מ״גסידן 32.4 מ״ג 291.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 332.7 מ״ג 2994.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 15.7 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 40 דק׳כולל שעתיים ו-40 דק׳
-
קלוריות320
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.9 קק״ל 2879.0 קק״לפחמימות 11.2 גרם 100.4 גרםשומן 27.8 גרם 249.9 גרםנתרן 46.7 מ״ג 420.1 מ״גחלבון 3.7 גרם 33.7 גרםסיבים תזונתיים 7.7 גרם 69.1 גרםשומן רווי 24.4 גרם 219.8 גרםכולסטרול 1.3 מ״ג 12.0 מ״גסידן 32.4 מ״ג 291.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 13.3 מ״גאשלגן 332.7 מ״ג 2994.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 15.7 מ״גסגור
כן, לא טעיתם, סושי פירות, לזה התכוונו. אתם חייבים להודות שזה נשמע מעניין, מרענן ובעיקר טעים.
סושי פירות הפך לטרנד קולינרי, שאנשים מוציאים עליו הרבה מאוד כסף כדי לשמח ולהפתיע ויש לזה סיבה טובה. סושי פירות הוא לא סתם מתנה שגרתית, זה לא כמו לשלוח למישהו סלסלה עם פירות, זה משהו שאנשים לא שוכחים. וגם האורחים שלכם לא ישכחו את המגש הזה כשתגישו להם אותו לשולחן וגם החברים שלכם לא ישכחו אותו כשתביאו אותו לארוחה.
סושי פירות מושלם לכל אירוע בתור קינוח והוא תמיד גונב את ההצגה, אף לא נרגע עד שהמגש לא מתחסל.
כל הרולים עשויים מפירות טריים וקרים (לבחירתכם) כמו: תות שדה, אננס, מנגו, בננה, קיווי, שזיף, תפוז ועוד.
סושי פירות הוא קינוח בריא, צמחוני, טבעוני, טרופי, משגע, שבמקום לקנות אותו, אתם יכולים מעכשיו להכין אותו בעצמכם.
מרכיבים 8 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-40 דק׳ | קלוריות 320 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות מים רותחים
-
5 כוסות קוקוס טחוןמזרח מערב
-
1 מיכל קרם קוקוסמזרח מערב
-
2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כוסות פירות טרייםחתוכים למקלות קצרים
-
מזרח מערב
קישוט
-
1/2 כוס פירות טרייםחתוכים
-
מקורמלים
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את קרם הקוקוס, המים והאינסטנט פודינג וניל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז מכבים את האש. מוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לקופסה סגורה ומקררים במשך שעתיים במקרר.
- עוטפים מחצלת סושי בניילון נצמד ומניחים עליה דף סויה צבעוני. בעזרת הידיים מורחים את דף הסויה בשכבה אחידה של תערובת הקוקוס, כך שתכסה את כל הדף.
- מסדרים את הפירות בשורות לאורך כל הדף עם תערובת הקוקוס.
- מגלגלים את ה”סושי” בעזרת המחצלת מהחלק שקרוב אליכם ועד הסוף לרול.
- חותכים כל רול לחצי בעזרת סכין חדה שמרטיבים ומייבשים אחרי כל חיתוך. כל חצי רול חותכים שוב לחצי, ואז שוב לחצי. כך מתקבלות 8 יחידות סושי אחידות בגדלן מכל רול.
- מסדרים את הסושי במגש יפה, ומקשטים בפירות ובאגוזים מקורמלים.
אופן הכנה
- מכניסים לסיר את קרם הקוקוס, המים והאינסטנט פודינג וניל. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב ואז מכבים את האש. מוסיפים פנימה את הקוקוס הטחון ומערבבים.
- מעבירים את התערובת לקופסה סגורה ומקררים במשך שעתיים במקרר.
- עוטפים מחצלת סושי בניילון נצמד ומניחים עליה דף סויה צבעוני. בעזרת הידיים מורחים את דף הסויה בשכבה אחידה של תערובת הקוקוס, כך שתכסה את כל הדף.
- מסדרים את הפירות בשורות לאורך כל הדף עם תערובת הקוקוס.
- מגלגלים את ה”סושי” בעזרת המחצלת מהחלק שקרוב אליכם ועד הסוף לרול.
- חותכים כל רול לחצי בעזרת סכין חדה שמרטיבים ומייבשים אחרי כל חיתוך. כל חצי רול חותכים שוב לחצי, ואז שוב לחצי. כך מתקבלות 8 יחידות סושי אחידות בגדלן מכל רול.
- מסדרים את הסושי במגש יפה, ומקשטים בפירות ובאגוזים מקורמלים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (12)
היי, לא צריך להרטיב את דפי סויה לפני המילוי? פה לא רשום אך קראתי שיש כאלה שמרטיבים
ניתן להרטיב את דפי הסויה לפני המילוי, אך במתכון זה בחרנו בדרך שונה מכיוון שגם בתערובת יש נוזלים שמשפיעים על המתכון.
היי, אפשר להכין יומיים מראש? איפה כדאי לשמור?
לא מומלץ להכין מראש כיוון שאורז מתקשה במקרר.