עוגת מוס קינדר בואנו
מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
מחפשים עוגה חגיגית במיוחד, טעימה אבל גם לא מורכבת להכנה? עוגת מוס קינדר בואנו זו העוגה בשבילכם. עם תחתית פריכה של וופל ומלית עשירה ושוקולדית
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״לפחמימות 641.5 גרם 641.5 גרםשומן 372.5 גרם 372.5 גרםנתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״גחלבון 62.3 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרםכולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״גסידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״גברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות6160
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6160.3 קק״ל 6160.3 קק״לפחמימות 641.5 גרם 641.5 גרםשומן 372.5 גרם 372.5 גרםנתרן 390.8 מ״ג 390.8 מ״גחלבון 62.3 גרם 62.3 גרםסיבים תזונתיים 8.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 202.0 גרם 202.0 גרםכולסטרול 721.0 מ״ג 721.0 מ״גסידן 958.9 מ״ג 958.9 מ״גברזל 7.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 1795.8 מ״ג 1795.8 מ״גאבץ 6.8 מ״ג 6.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 6160 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
500 גרם פייטה
-
200 גרם ממרח בטעם קינדר בואנו DARK
מוס קינדר בואנו
-
250 גרם מטבעות שוקולד לבן
-
500 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
300 גרם ממרח בטעם קינדר בואנו חלב
-
5 גרם אבקת ג’לטין
-
25 גרם מים
-
100 גרם שוקולד מריר
-
100 גרם שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
- בקערה מניחים את הפאייטה ואת מחית בטעם קינדר בואנו DARK ומערבבים.
- משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס”מ מדופן התבנית, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
- מכינים מוס קינדר בואנו: בכוס פלסטיק שמים את הג’לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
- בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב.
- בקלחת מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן והמחית ומערבבים היטב.
- ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצף 80%.
- מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ושומרים בצד.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
- לפני הגשה ניתן לקשט או עם גנאש שוקולד מריר: שמים בקערה המתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר, מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. ממתינים טיפה שיתקרר ומוזגים על עוגת המוס.
- ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן או כל מה שאתם אוהבים.
אופן הכנה
- מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
- בקערה מניחים את הפאייטה ואת מחית בטעם קינדר בואנו DARK ומערבבים.
- משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס”מ מדופן התבנית, מעבירים למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
- מכינים מוס קינדר בואנו: בכוס פלסטיק שמים את הג’לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
- בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב.
- בקלחת מביאים לסף רתיחה 150 מ”ל שמנת מתוקה ויוצקים אותה על השוקולד הלבן והמחית ומערבבים היטב.
- ממיסים את הג’לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים.
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצף 80%.
- מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ושומרים בצד.
- מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
- לפני הגשה ניתן לקשט או עם גנאש שוקולד מריר: שמים בקערה המתאימה למיקרוגל את השמנת והשוקולד המריר, מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה. ממתינים טיפה שיתקרר ומוזגים על עוגת המוס.
- ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן או כל מה שאתם אוהבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (44)
היי חייב ממרח מריר?
לא, אפשר להשתמש בכל ממרח שאוהבים.
היי
אני לא אוכלת ממרח בואנו /קינדר בשל הכשרות מה אפשר במקום?
כל ממרח אחר שאוהבים.