פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג’ינג’ר
השף שגב משה מלמד להכין פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג'ינג'ר - מנה בנוסח אסיאתי, פשוטה להכנה, משביעה ומלאה בטעמים וניחוחות
השף שגב משה מלמד להכין פילה בקר עם נודלס ברוטב סויה, שום וג'ינג'ר - מנה בנוסח אסיאתי, פשוטה להכנה, משביעה ומלאה בטעמים וניחוחות
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 495.4 קק״ל 2477.2 קק״לפחמימות 48.6 גרם 243.1 גרםשומן 27.4 גרם 136.8 גרםנתרן 792.7 מ״ג 3963.6 מ״גחלבון 35.0 גרם 175.0 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.8 גרםשומן רווי 6.6 גרם 33.0 גרםכולסטרול 90.7 מ״ג 453.5 מ״גסידן 105.9 מ״ג 529.5 מ״גברזל 7.9 מ״ג 39.7 מ״גאשלגן 1179.0 מ״ג 5894.8 מ״גאבץ 13.8 מ״ג 68.9 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות495
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 495.4 קק״ל 2477.2 קק״לפחמימות 48.6 גרם 243.1 גרםשומן 27.4 גרם 136.8 גרםנתרן 792.7 מ״ג 3963.6 מ״גחלבון 35.0 גרם 175.0 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 10.8 גרםשומן רווי 6.6 גרם 33.0 גרםכולסטרול 90.7 מ״ג 453.5 מ״גסידן 105.9 מ״ג 529.5 מ״גברזל 7.9 מ״ג 39.7 מ״גאשלגן 1179.0 מ״ג 5894.8 מ״גאבץ 13.8 מ״ג 68.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 495 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750 גרם פילה בקר
-
5 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
3 שיני שום
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 עלה קפיר ליים מיובש
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
-
2 כפות סירופ מייפל
-
3 כפות מים
-
1/4 כוס רוטב סויה
-
1 חבילה אטריות ביצים
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
200 גרם עלי תרד
-
3 עלי נענע
-
1 חופן כוסברה
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים למי הבישול את שמן השומשום. מסננים ושומרים בצד.
- פורסים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את התרד לרצועות.
- מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה וצולים את הבשר משני הצדדים.
- במחבת שנייה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את המייפל, המים והסויה ומביאים לרתיחה.
- מעבירים את הנודלס למחבת עם הבשר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
- מעטרים בתרד ועשבי התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן. מוסיפים למי הבישול את שמן השומשום. מסננים ושומרים בצד.
- פורסים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. חותכים את התרד לרצועות.
- מתבלים את מדליוני הפילה במלח ופלפל. מחממים 3 כפות שמן במחבת גדולה וצולים את הבשר משני הצדדים.
- במחבת שנייה מחממים 2 כפות שמן ומטגנים את השום, הג’ינג’ר והצ’ילי. מוסיפים את המייפל, המים והסויה ומביאים לרתיחה.
- מעבירים את הנודלס למחבת עם הבשר ומערבבים קלות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים שוב.
- מעטרים בתרד ועשבי התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן