יש פנקייק רגיל ויש פנקייק קפה וייטנאמי! הכי טעים

המנה המתוקה והאהובה מקבלת טוויסט פשוט ומפתיע! קבלו מתכון לפנקייקים אווריריים ומתוקים בתוספת אספרסו שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר
המנה המתוקה והאהובה מקבלת טוויסט פשוט ומפתיע! קבלו מתכון לפנקייקים אווריריים ומתוקים בתוספת אספרסו שישדרגו לכם את ארוחת הבוקר
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.2 קק״ל 2377.7 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 377.5 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.9 גרם
    נתרן 239.2 מ״ג 1913.8 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 17.5 גרם
    כולסטרול 133.9 מ״ג 1071.2 מ״ג
    סידן 120.1 מ״ג 961.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 202.8 מ״ג 1622.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    297
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 297.2 קק״ל 2377.7 קק״ל
    פחמימות 47.2 גרם 377.5 גרם
    שומן 6.5 גרם 51.9 גרם
    נתרן 239.2 מ״ג 1913.8 מ״ג
    חלבון 12.5 גרם 100.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 11.3 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 17.5 גרם
    כולסטרול 133.9 מ״ג 1071.2 מ״ג
    סידן 120.1 מ״ג 961.1 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 202.8 מ״ג 1622.3 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 8.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הקינמון והמלח.
  2. מכינים אספרסו במכונת הקפה.
  3. בקערה אחרת טורפים את החלב, השמנת המתוקה, האספרסו והביצים עד לקבלת תערובת אחידה והומוגנית.
  4. מאחדים בין שתי התערובות עד שמתקבלת בלילה סמיכה מאוד. אם היא סמיכה מדי, אפשר לדלל אותה עם עוד קצת חלב או מים.
  5. מחממים על כיריים מחבת נון סטיק, או מחבת רגילה ומשמנים אותה קלות. בעזרת כף או מצקת בינונית יוצקים את תלוליות הבלילה על המחבת ומשטיחים קלות.
  6. מטגנים עד להזהבה יפה והופכים לצד השני בעזרת תרווד. מטגנים שוב עד להזהבה וממשיכים כך עם יתר הבלילה.
  7. מגישים עם מייפל או חלב מרוכז בצד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
יש פנקייק רגיל ויש פנקייק קפה וייטנאמי! הכי טעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    יוסי שפירא

    כמה קמח במשקל? מה אפשר במקום חלב מרוכז ? תודה מראש

      Avatar
      מערכת Foody

      עדיף להיות כמה שיותר מדוייקים ולהשתמש בחלב המרוכז.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות