-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.5 קק״ל 1302.6 קק״לפחמימות 9.4 גרם 46.8 גרםשומן 16.8 גרם 84.1 גרםנתרן 1051.1 מ״ג 5255.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 5.6 גרם 28.0 גרםכולסטרול 315.6 מ״ג 1578.2 מ״גסידן 157.3 מ״ג 786.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 204.2 מ״ג 1020.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות261
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 260.5 קק״ל 1302.6 קק״לפחמימות 9.4 גרם 46.8 גרםשומן 16.8 גרם 84.1 גרםנתרן 1051.1 מ״ג 5255.4 מ״גחלבון 15.7 גרם 78.7 גרםסיבים תזונתיים 2.4 גרם 12.1 גרםשומן רווי 5.6 גרם 28.0 גרםכולסטרול 315.6 מ״ג 1578.2 מ״גסידן 157.3 מ״ג 786.3 מ״גברזל 1.1 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 204.2 מ״ג 1020.9 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 261 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל קטן
-
1 פלפל אדום בינוני
-
6 ביצים M
-
100 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
1 כוס גרגירי תירס
-
1 צרור כוסברה
-
2 כפיות רוטב טבסקו
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קוצצים דק בצל וכוסברה. חותכים פלפל לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל ופלפל ומטגנים כ-5 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד הזהבה קלה.
- מפזרים את הבצל והפלפל באופן שווה במחבת.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מוצרלה, תירס, כוסברה, טבסקו, מלח ופלפל ומערבבים.
- יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות, עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
- מעבירים את המחבת לתנור ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- קוצצים דק בצל וכוסברה. חותכים פלפל לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית (עם ידית מתכת שיכולה להיכנס לתנור) על להבה בינונית. מוסיפים שמן זית, בצל ופלפל ומטגנים כ-5 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד הזהבה קלה.
- מפזרים את הבצל והפלפל באופן שווה במחבת.
- טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מוצרלה, תירס, כוסברה, טבסקו, מלח ופלפל ומערבבים.
- יוצקים למחבת ומבשלים כ-3 דקות, עד ששולי הפריטטה מתחילים להתייצב.
- מעבירים את המחבת לתנור ואופים כ-15 דקות, עד להזהבה קלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן