פשטידת בצל מושלמת ללא פחמימות!

פשטידת בצל דלת פחמימות: לחובבי דיאטת הקיטו שעושה גלים ולכל מי שרוצה ארוחה קלה, מלאת חלבון וירק, מזינה ולא משמינה. נסו ותתאהבו!
פשטידת בצל דלת פחמימות: לחובבי דיאטת הקיטו שעושה גלים ולכל מי שרוצה ארוחה קלה, מלאת חלבון וירק, מזינה ולא משמינה. נסו ותתאהבו!
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
29 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    980
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 980.2 קק״ל 980.2 קק״ל
    פחמימות 92.2 גרם 92.2 גרם
    סוכר 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן 41.3 גרם 41.3 גרם
    נתרן 4699.1 מ״ג 4699.1 מ״ג
    חלבון 59.2 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 923.7 מ״ג 923.7 מ״ג
    סידן 1645.1 מ״ג 1645.1 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1579.7 מ״ג 1579.7 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    980
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 980.2 קק״ל 980.2 קק״ל
    פחמימות 92.2 גרם 92.2 גרם
    סוכר 36.4 גרם 36.4 גרם
    שומן 41.3 גרם 41.3 גרם
    נתרן 4699.1 מ״ג 4699.1 מ״ג
    חלבון 59.2 גרם 59.2 גרם
    סיבים תזונתיים 10.5 גרם 10.5 גרם
    שומן רווי 14.8 גרם 14.8 גרם
    כולסטרול 923.7 מ״ג 923.7 מ״ג
    סידן 1645.1 מ״ג 1645.1 מ״ג
    ברזל 4.8 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 1579.7 מ״ג 1579.7 מ״ג
    אבץ 4.6 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מלי זיידמן
X

29 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מקלפים את הבצלים, חותכים אותם לחצי לאורך ופורסים לטבעות דקיקות.
  2. מחממים במחבת את שמן הזית ומטגנים בו את הבצלים עד שהם מתרככים ומקבלים מעט צבע.
  3. בדקה האחרונה מוסיפים את שן השום הכתושה ומערבבים היטב. מכבים את האש.
  4. מעבירים את הבצל והשום לקערה. מוסיפים את הגבינות, אבקת המרק, הביצים, המלח והפלפל ומערבבים היטב.
  5. מעבירים את הבלילה לתבנית פיירקס עמידה בחום ומגררים מעל מעט פרמז’ן שיכסה את הפשטידה.
  6. אופים את הפשטידה במשך כ-60 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות.
  7. מקררים 10 דקות לפני שפורסים. מגישים עם סלט ירוק.

    פשטידת בצל קיטו 1
    פשטידת בצל מושלמת לדיאטת קיטו. צילום: גיל אבירם. סטיילינג קולינרי: יעל מגן


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בצל מושלמת ללא פחמימות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות