-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1965.0 קק״ל 1965.0 קק״לפחמימות 1874.5 גרם 1874.5 גרםשומן 1877.9 גרם 1877.9 גרםנתרן 3618.9 מ״ג 3618.9 מ״גחלבון 1880.0 גרם 1880.0 גרםסיבים תזונתיים 1872.1 גרם 1872.1 גרםשומן רווי 1875.8 גרם 1875.8 גרםכולסטרול 1887.3 מ״ג 1887.3 מ״גסידן 2077.9 מ״ג 2077.9 מ״גברזל 1872.2 מ״ג 1872.2 מ״גאשלגן 1896.3 מ״ג 1896.3 מ״גאבץ 1872.5 מ״ג 1872.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות1965
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1965.0 קק״ל 1965.0 קק״לפחמימות 1874.5 גרם 1874.5 גרםשומן 1877.9 גרם 1877.9 גרםנתרן 3618.9 מ״ג 3618.9 מ״גחלבון 1880.0 גרם 1880.0 גרםסיבים תזונתיים 1872.1 גרם 1872.1 גרםשומן רווי 1875.8 גרם 1875.8 גרםכולסטרול 1887.3 מ״ג 1887.3 מ״גסידן 2077.9 מ״ג 2077.9 מ״גברזל 1872.2 מ״ג 1872.2 מ״גאשלגן 1896.3 מ״ג 1896.3 מ״גאבץ 1872.5 מ״ג 1872.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 1965 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 דפי אורזמזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אבקת שום
-
1/4 כפית פפריקה חריפה
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת
אופן הכנה
- מחממים במחבת שמן שגיע עד רבע הגובה שלה.
- חותכים את דפי האורז עם מספריים לאיזה גודל שרוצים.
- מכניסים לשמן החם (שימו לב שהוא חם מאד) את דפי האורז ככה שכולם באים במגע עם השמן. תוך שניות דפי האורז יהפכו לצי’פס קריספי ומיד אפשר להוציא אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה החריפה.
- מכניסים את דפי האורז הקריספים לתוך הקערה ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל פרמזן מגורר ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים במחבת שמן שגיע עד רבע הגובה שלה.
- חותכים את דפי האורז עם מספריים לאיזה גודל שרוצים.
- מכניסים לשמן החם (שימו לב שהוא חם מאד) את דפי האורז ככה שכולם באים במגע עם השמן. תוך שניות דפי האורז יהפכו לצי’פס קריספי ומיד אפשר להוציא אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- מערבבים בקערה את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה החריפה.
- מכניסים את דפי האורז הקריספים לתוך הקערה ומערבבים היטב.
- מפזרים מעל פרמזן מגורר ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (13)
לא מומלץ מבחינתי, השמן היה רותח ולמרות הכל הצ’יפס הרגיש כאילו אני אוכל שמן עטוף בדף אורז, מצטער אבל הדבר הזה לא מוצלח.
השמן לא צריך להיות רותח, אלא חם
יש אפשרות לאפות את הדפי אורז במקום לטגן???
היי אסתי, אין אפשרות כזאת
את יכולה להכניח על המשטח גלגל של המיקרו 30 שניות וזה מוכן
אפר להשתמש ב airfry במקום טיגון בשמן?
היי רינה, את יכולה לנסות וספרי לנו איך יצא!